ÄNNU EN INSPIRATIONSBOOST!

Hejhejhej!
Åh vad tiden rusat, redan fredag igen! Veckan har varit så rolig! Har fått göra massor av saker som inspirerar mig och träffat personer med sån jävla bra energi. Det har varit en inspirationsboost-vecka med andra ord. Som ni kanske vet så har jag väldigt lätt att trigga igång mina egna peppryck så de kommer rätt ofta, men det är lika kul varje gång.
 
Jag påminns ständigt om hur viktigt det är att jag umgås med personer som har samma ambitioner som mig. Jag har äntligen börjat komma underfund med vad jag har för mål i livet, jag vet att jag drömmer väldigt stort men jag måste få göra det. Och jag vill ha personer kring mig som har samma syn på framtiden. Det sista som behövs är personer med negativ energi som ba "men det går ju inte" eller "det kommer inte funka". Ingen ska någonsin få säga åt mig vad jag kommer klara eller håna mig för vad JAG vill med mitt liv.
Känslan av att få drömma sig iväg och ha framtidspirret är ju så underbar, låt alla få behålla det även om drömmarna inte slår in.
 
Veckans mest peppiga vad nog när jag svängde förbi INOS kontor igen och träffade Linda. Pratade massor om att vara egenföretagare, jobba med sina sociala medier (nej, man måste inte ha en stor blogg för det) och att få göra det man brinner för varje dag! Så fantastiskt! 
 
Nu var kontoret tomt, men annars sitter de ett gäng här och jobbar med sina olika varumärken. Vill också dela kontor med vänner i framtiden!
 
Nu ska jag pipa iväg till veckans sista jobbdag och ge järnet så jag kanske kommer ett litet litet steg närmare målet ;) Sen kommer ju mina föräldrar, ih vad mysigt! Senare idag kommer också ett inlägg om ett ämne jag reagerat mycket kring på sista tiden. Trevlig helg hjärtan! 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Ens umgänge påverkar verkligen hur man mår! Läskigt mycket! Jag har umgåtts med fel personer ibland och då mått skit och blivit nedtryckt. Så fortsätt va med de som lyfter dig och de som får dig att må bra 😃

Svar: usch Ida, det får du inte göra något mer! Vi behöver positiv energi ju och FRISKA liv kring oss. Har märkt det nu, efter flera års umgänge med eeenbart andra sjuka. Kram! <3
Isa Bylund

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Ååååh, nu blev jag plötsligt jättepepp på att dela kontor med dig en dag!!

Svar: men alltså JA!! Dröm ju! Vore det orimligt? For real. <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?