FRÅGOR & SVAR DEL 1.

Nu är det dags för svar del 1. Tanken var att det skulle bli mer lättläst om jag delade upp det, men det där att fatta sig kort går ju typ inte!? Min vanligaste grej jag får kritik för på praktiken, haha "korta neeeer". Jaja, ni får väl välja den mest intressanta frågan och läsa ;)

Favoritställe att fika på?
Mysiga caféer! Men du kanske ville ha ett mer specifikt svar än så, hehe. Då får jag säga antingen ett tantigt konditori med småkakor och serviskoppar. Eller halv-bohemiska caféer, lite i stil med String i Stockholm för er som känner till det. Med slitna möbler, olika muggar som är ihopplockade från random loppisar. Absolut inte några massproducerade bakverk. Kanske en hög med böcker eller tidningar man kan ta låna och läsa om man ensamfikar.  Här nedan är en mobilbild på ett av Sveriges bästa kondisar; Fågelsången i Uppsala. Nästan en anledning att flytta tillbaka dit.

Om du var osynlig för en dag, vad skulle du göra då?
Jag skulle göra så mycket! En av mina bästa känslor är att kunna se och höra människor men veta att de inte ser mig, tex spana ut genom en sån där spegelglasruta som man ser ut genom men inte in. Känner mig så trygg då! Jag skulle även lyssna på vad folk säger om mig när jag inte hör, det måste vara något slags självplågeri för det lär inte vara trevligt. Jag skulle också planka in på ett flygplan och hänga i förstaklass till något exotiskt resmål. Jag skulle gå in på ICA och provsmaka typ allt spännande, bara slita upp och ta en tugga och sen slänga paketet runt mig. Någon slags barndomsfantasi det där om att få gå loss i godisaffären ;) Med dem svaren så räknar jag såklart med att allt jag rör vid också är osynligt, inte en svävande handväska på planet eller en sportlunch som far runt vid godishyllan.

 
Vad gör dig lycklig?
Jag är lycklig när jag känner mig nöjd med mig själv, kan få riktiga lyckorus av att göra saker som jag varit rädd för. Ta mig an en *utmaning* och klara det och inse att det inte var såå farligt ändå. Jag blir också lycklig av att vara på flygplatser och ha förväntanspirret. Jag blir lycklig när jag är omringad av nära och kära, gärna har druckit lite vin (ursäkta alkoholromantisering men det är sant) och bara känner hur allt är bra i den stunden. Hur allt bara klickar och vi har så trevligt och stämningen är på topp!
 
Favoritplats?
Men såå svårt! Där jag känner mig som mest avslappnad är i vardagsrummet hemma i Karlstad, att sitta där med mamma och pappa (kanske syrran om jag har tur) och se nån serie och kvällsfika ihop. Ha mysigt häng men ändå helt kravlöst.
Där jag är som mest *levande* måste nog vara Los Angeles.  Kommer aldrig sluta drömma om att bo där igen. Det är något med den staden som gör att allt känns möjligt, allt sjukt och spännande kan verkligen hända där.

 

Venice Beach

Om du fick leva en annan persons liv, vems skulle det vara och varför?
Det känns som man borde svara Beyoncé eller Angelina Jolie eller liknande här, men nä jag har inte alls någon dröm om att pyssla med det de gör. Känns dock viktigt att personen har ett glammigt (i brist på annat ord) liv, jag har fått nog av att alltid behöva snåla med pengar och känna att jag har ett "osnyggt" liv. Inte för att imponera på andra men mer för att jag vet att jag mår bättre av att ha det fint runt mig. Och göra mig själv fin, haha. Så jag vill ha tillräckligt med pengar att kunna äta ute ofta, göra diverse skönhetsbehandlingar, shoppa utan att alltid kolla på prislappen, köpa drömlägenheten. Ja, jag är övertygad om att jag skulle bli lyckligare av pengar. Med risk för att det låter som jag är besatt av denna människa men jag skulle gärna leva Fornis liv några dagar. Ganska många dagar.

 

Vad är det du pluggar nu igen?
Haha den ständiga frågan, ska nog skriva det i bloggbeskrivningen ;) Jag har pluggat klart mina tre terminer av media- och kommunikationsvetenskap.

Del 2 coming up! Följdfrågor eller nya frågor är det bara att langa, det vet ni!Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Men whaaat?! Har jag missat att du är klar med plugget nu? Alltså klar-klar?? Tell me!!

Sv: Jag har faktiskt bloggat på blogg.se i mina tidigare dagar, hehe ;)
Ang. webbsidor, nja, vi har gjort en del i utbildningen men kan är absolut fel ord! HAHA

<333

Svar: Vi hörs på FB <3 Love!
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kul svar 😀 Tror du på allvar att folk skulle snacka om dig på ett negativt sätt om du fick tjuvlyssna? Du verkar helskön ju 😉

Svar: Du är så snäll Ida! Tar med den frågar till ett eget inlägg <3
Isa Bylund

Malin    •     •   http://nouw.com/malindenise

Åh!! Jag tycker verkligen om Los angeles också, staden har verkligen en riktigt skön atmosfär!

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Hade nästan glömt att du bodde i LA en snabbis! Min fråga blir väl: Hur länge stannade du där och vad gjorde du/tänkte du göra där? Vet att du har svarat på detta förr men minnet sviker ;p

Svar: Svarar på det i ett eget inlägg gullis! <3
Isa Bylund

anneli    •     •   http://anneliblom.se/

Det taskigast du gjort emot någon?
Nämn 4 favorit ställen du har i L.A? (ska snart dit på semester) :)

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Vad saknade du mest med Sverige när du bodde i LA? :)

Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

Åå Fågelsången, där har man ju suttit och fikat X antal tusen gånger. Håller med, det är grymt där!

Anna S    •     •  

Ok missade att utnyttja frågestunden så lägger in några frågor såhär i efterhand hehe : )

- Om du fick drömma helt fritt, hur skulle ditt liv se ut när du är 35? och hur skulle det se ut när du är typ 70?
- Vad är den viktigaste egenskapen hos en vän, enligt dig?
- Vad är det bästa/sämsta jobbet du haft?
- Vad för typ av kläder dras du till när du är ute och kikar i butiker? (Jag dras ALLTID till typ hippie-aktiga kimonos eller plagg med svart/vitt mönster <3)
- Top 5 lista med ställen du hade velat bo?

Svar: älskar frågor, får aldrig nog <3 hah!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?