FRÅGOR & SVAR DEL 2.

Hej vänner!
Nu kommer del 2 av frågestunden (del 1 här). Att sitta med dessa inlägg är bland det roligaste! Kommer fler framöver. Happy reading! 

Vad ska du göra på praktiken?
Det kommer ett inlägg om det! Snart. Måste ta lite bilder därinne först tänker jag, roligare så ;)

Har du något partytrick? 
Hmm, önskar jag kunde säga något roligt här men har ingen dold talang. Får dock alltid för mig att prata andra språk när jag druckit. Oftast engelska men även spanska och franska. Det här händer mer sällan nu än när jag var yngre men ändå, vill verka exotisk kanske? 

 

Vad för typ av kläder dras du till när du är ute och kikar i butiker?
Jag är väldigt effektiv när jag shoppar. Scannar affären jäkligt snabbt och ser direkt vilka "avdelningar" där jag kan hitta något. Tycker det är lite trist ändå för jag vill ju bredda min stil och inte bara köra på samma hela tiden. Just nu dras jag mot vardagsplagg men ändå med något extra, om du fattar? Kanske även lite romantiskt stuk. Här är tre plagg i min nuvarande stil, eller ja - önskvärda stil ;) Kjol, T-shirt och klänning. Okej, sista kanske inte var så mycket vardag men ;)

Favoritfika (viktig fråga)?
Agree, mycket viktigt! Det jag fikar oftast är mazarin eller kardemummabulle för det känns som säkra kort. Morotskaka har nog alltid varit en favorit men den kan vara en besvikelse på vissa caféer (oftast kedjor) och då blir jag på riktigt ledsen, haha. Mammas nybakade kanelbullar också.. mh, finns mycket gött.

Hur mycket pengar rör du dig med en vanlig månad?
Vill inte ens tänka på det! Usch, pengar ger mig dåligt samvete för jag spenderar mycket mer än jag borde. Lever lite för slösaktigt för att vara student.

Om du fick äta en maträtt resten av livet (alltså EN maträtt till frukost, lunch, middag), vilken hade du valt? 
Då skulle jag äta polarkakor (de lite tjockare, inte de där som säljs i 30-pack) med ost eller leverpastej + smörgåsgurka. Tröttnar aldrig på det. Om jag får så kanske jag byter brödsort en gång om året eller så :))

 Sushi är ju jäkligt najs det med..

Du måste inte svara, men jag undrar om du drömmer om pojkvän och barn? Eller trivs du bra som det är?
Klart jag kan svara på det! Jag trivs absolut inte bra som det är, tanken på att leva ett liv utan barn eller familj är otroligt smärtsam. Vill egentligen inte skriva så mycket om hur jag ser på en framtiden gällande det för jag vet att det kan såra så många som är äldre än mig och lever i ofrivillig ensamhet/barnlöshet. Har gjort det misstaget en gång och vill inte göra det igen. Men kort sagt så drömmer jag absolut om det! Även om det nästan är skrattretande tanke om jag skulle bo med pojkvän och barn just nu ;)  

Drömresemål?
Oh, det varierar ständigt! Vill skriva Rio de Janerio men det svarar jag ju alltid, så för att komma med något nytt så vill jag verkligen åka till Italien. Gärna någon liten gullig bergsby där allt är pittoreskt och väldigt gammalt. Skulle väl dock bara klara 4 dagar eller så tills jag blir rastlös. Men det får bli en weekend då. Här är inspobilder på det:

 
Det var allt för nu, fler delar kommer. Puss era stjärnor!
 Kom ihåg mig?