FRÅGOR & SVAR DEL 3.

Hej mina raringar!
Alltså, det här med att säga hejhej i början av varje inlägg, är det ett måste? Känns nästan tjatigt snart men blir så pang på annars. Hur gör ni? Nu är det iallafall dags för del 3 i frågestunden. Era frågor är så roliga att svara på, vill ha frågestund jämt :) Tar inte så många frågor i varje inlägg utan det blir fler delar. Här är del 1 och del 2 för jag förstår att ni såklart vill läsa dem med.

Topp 5 lista med ställen du hade velat bo? 
Utan rangordning så är det dessa fem platser:
- New York
- Los Angeles
- Strandvägen (här i Stockholm alltså)
- Miami
- Barcelona

Jag undrar om du skulle vilja visa en hel vardag av ditt liv, från att du går upp till läggdags. Alltid så trevligt att läsa om en vardaglig vardag från en tjej med fötterna på jorden. Obs, jag har en önskan om bilder på hela dagen också. *kravstor läsare* ;)

Vet inte om denna fråga ville ha svar men tog med den ändå. Spontana svaret är ett hånskratt! Skulle verkligen vara roligt att göra något sådant för jag gillar själv att läsa det, men helt allvarligt så skulle det bli väldigt tråkigt bloggmaterial. Som jag alltid säger så är min vardag så sjukt oglamourös och egentligen är väl sådana inlägg bara roliga att läsa från någon som är ute och flänger på spännande upptåg morgon till kväll.

Vad är den viktigaste egenskapen hos en vän, enligt dig? 
Känner mig alltid som en gängmedlem från Bronx när jag säger det här ordet men: respekt. Att respektera varandras eventuella olikheter, respektera varandras tid, inte ta den andra förgiven. Och absolut inte vara överlägsen och se sig som bättre/mer lyckad än den andre.

Laura har så mycket respekt för alla sorters människor hon möter och det är en av anledningarna till att jag tycker hon är så så fin och bra <3

När du var yngre, hur trodde du att livet skulle se ut typ nu? Genuint nyfiken!

I tonåren var jag helt övertygad om att jag skulle bo utomlands och har nog alltid tänkt att jag kommer *bli någon* (haha så o-ödmjuk). Kan inte komma ihåg någon detaljerad och tydlig bild av framtiden men det har aldrig ens funnits på kartan att livet skulle se ut som det gör nu. Jag trodde aldrig att jag skulle ha några psykiska problem, trodde aldrig jag skulle vara begränsad i livet, trodde absolut inte att jag skulle ha så tråkigt liv som jag har. Jag var helt övertygad om att min framtid skulle vara full av aktiviteter, resor, träffa nya människor, massor av kärlek, en varierad vardag med bra jobb och spontanitet. Det var bilden av min framtid. Råkade visst bli motsatsen. Fett deppigt svar men det är ju så. 

Vad äter du helst under filmkvällen?
Denna känns självklar, men givetvis choklad! Det brukar gå i vågor vad jag föredrar men just nu har jag varit besatt av sportlunch ovanligt länge. Något som ligger i min godisskål varje kväll är: geisha, sportlunch och ballerinakakor.

 
Det var allt för nu, ha en underbar onsdag och var snälla mot er själva!


My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Girl, choklad är livets gåva, en chokladsort som alltid ligger i min godisskål är Marabous mjölkchoklad med smak av salta mandlar. Visst har du smakat den? och viktigast av allt, VISST ÄR DEN GOD!? (annars behöver du och jag ett seriöst snack, ok?)
KRAM PÅ DIG

Svar: Åh älskar chokladengagemanget! Och jaaa, klart som fakk den är god. Choklad + nötter liksom!? dock lite för hård för att jag ska bli besatt. Det är ju alla chokladkakor.. men helt klart ätbar ;) hah!
Isa Bylund

Josse    •     •   http://nouw.com/josefinesoderberg

Åh vad kul att läsa!

Amanda    •     •   http://devote.se/amandagrenthe

Så kul att läsa! älskar barcelona, förhoppningsvis flyttar jag dit näta höst! :D

Svar: AVIS!! Så härligt ju, världsmysigt <3
Isa Bylund

Helena    •     •   http://nouw.com/helenamaria

Sportlunch. SÅ gott! Tänker numera alltid på dig varje gång jag ser en sådan godisbit 😂

Svar: Åhh vilken ära <3<3
Isa Bylund

olivia    •     •   http://nouw.com/oliviakihlman/

Hej Isa! Jag har läst din blogg ett tag och förstått att du studerar på Stockholms Universitet Media och kommunikation kurs B och jag har precis kommit in på B-kursen. Jag undrar du som gått den och är färdig med den antar jag - vad var er sista uppgift innan kursen avslutades? alltså, vad var ert examinations moment (hemtenta/sals tenta?) jag ska nämligen åka till NY och studera där en termin i januari men det krockar med min termin på SU och min tanke är att om det är en hemtenta som är sista momentet i kursen kan jag ju skicka in den tidigare innan jag åker och på så vis bli färdig med kursen, men är det en sals tenta så är det ju svårare... och tänker eftersom du gått samma kurs så kanske chansen finns att det är samma slut-moment även den här terminen.

Ha det bäst!

Svar: Hej gullis! Det stämmer fint att jag läst den, dock är jag inte 100 på att alla terminer är lika upplagda, de kan ändra från år till år. MEN, jag har för mig att vi hade B-uppsats då. Ja, så var det!! Vi skrev den uppsatsen från typ nov-kursslut och jag var lite orolig att något viktigt skulle vara precis innan jul för jag åkte till USA innan jullovet. Men som jag minns det var pretty much allt kring den uppsatsen frivilligt att närvara på, alltså frågestunder/handledning osv. Eller det är ju grejer som går att göra via mail/telefon är jag rätt övertygad om. Sen ska ju uppsatsen lämnas in fysiskt också men jag tror nog ditt skäl är tillräckligt bra för att det ska räcka att maila, haha ;) Gav det svar på din fråga? Du borde höra med kursansvarige innan dock och inte lita blint på mitt minne <3<3
Isa Bylund

Felicia    •     •   http://frokentv.se

kul att läsa dina svar

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Denna choklad alltså <3 Instämmer HELT!!! <3


Kom ihåg mig?