FREDAGSFEELINGEN, ANTAGNINGSBESKED & HELGPLANER!

Godmorgon vänner!
Sista jobbdagen nu, älskar verkligen fredagsenergin! Alla blir så mycket gladare, vilket i och för sig är lite ledsamt. Att vi lever för helgen liksom. Men denna helg har jag faktiskt jäkligt mycket härligt inplanerat.
Bland annat ska jag träffa Amanda och käka frulle på något mysigt ställe. Så längesen, saknar henne!
Sen på söndag ska jag på museum! Hah, låter inte så spännande men vi ska till Hallwylska (vad är det för jäkla namn?) vilket ska vara riktigt bra.
 
Här var jag och Mandis på vår första fikadejt.
Mer om min helg lär komma längre fram för nu måååste vi prata om mitt antagningsbesked! Jag har kommit in på två av mina val. Kände nästan neeeej för nu får jag sån beslutsångest. Ni måste ge mig råd!
Ena är mediepraktik vilket känns väldigt användbart då jag ser alla praktiker som en väg in i en branch. Fast nu har jag ju gjort en under sommaren, vet inte om det blir drygt med två i rad!? Men denna kurs i höst ger högskolepoäng plus att jag får CSN så det är  ju inte "slöseri" med tid och pengar. 
Den andra kursen är "Entreprenörskap och elektronisk handel" vilket låter fett kul och dessutom väldigt användbart för framtiden. Försöker tänka lite mer långsiktigt än jag alltid gör annars. 
Vet att ni inte känner mig eller har insyn i mitt liv speciellt mycket men om någon får en spontan tanke eller har något råd please let me know. Har ingen aning om hur jag ska göra!
 
Nu önskar jag er en härlig dag! Fira in helgen med lite extra gott fredagsfika och beröm er själva för allt ni gör bra idag! Vi är så bra att (obefogat) hacka på allt vi gör så idag tycker jag vi (obefogat) ska hylla allt vi gör, haha. PUSS!


Anonym    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

My

Men aah GRATTIS Isa!!
Och över till det jobbiga- beslutsångest. Mitt andranamn är beslutsångest så jag förstår verkligen känslorna som kastas genom din kropp (#deeeeeep). Dock tänker jag att du ska välja det magkänslan säger, bara kör på det som verkar roligast och tänk inte så mycket😘 Puuuuss och kram finis

Svar: Du, det flödar en våg av känslor och tankar genom min kropp just nu. *trying to be even more deep*. Tack för klokt råd gullis <3
Isa Bylund

elin    •     •   http://nouw.com/johnssons

Mums så gott!<3

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men åhh vad spännande!! Och GRATTIS till at du kom in! Förstår att beslutsångesten är total, för både lät verkligen såå kul! Kram fining <33

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Stort GRATTIS! :D :* Förstår att du har beslutsångest. Önskar jag kunde komma men inputs, men båda valen är ju topp! Vart skulle praktiken vara?

Svar: Gulliga du! Fint att du tar dig tid, praktiken får jag välja själv isåfall.. eller ja, leta upp något najs ställe som vill ta emot mig. Så det är inte garanterat att jag hamnar på drömstället liksom :( gah! Får fundera <3
Isa Bylund

Anna S    •     •  

Praktik, 100%!
:)

Svar: du tycker det?! Meeeen, då måste jag hitta en riktigt grym plats! gah, beslutsångest!
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Jag kan aldrig bestämma mig! Har sjuk beslutsångest!! Just nu om jag ska börja Livslinjen i aug eller inte. Så tudelad.. Kan inte sova pga detta. Usch!

Clara, Bossbloggen    •     •   http://www.bossbloggen.se

Grattis till att du kom in! Nu är jag som jag är men min spontana tanke var om du inte kan göra båda? Ingen bra idé om det blir för stressigt kanske men är ändå en del kurser som är heltid på papper och betydligt mindre IRL ☺️ Dock ej värt om det blir för stressigt! Då får det väl inte bli en klassisk ➕ och ➖ lista 😉😃

Svar: Oh, Clara du vet inte min oförmåga att hantera stress, haha! Är typ oroad för att ens klara 100% av något. Kan bli svårt. Men tack ändå, listan blir nog ett måste! ;)
Isa Bylund

Veronica Pettersson    •     •   http://veronicapettersson.se

Hade jag varit i dina kläder så hade jag valt "Entreprenörskap och elektronisk handel". Men DU måste lyssna till ditt hjärta, going! <3

Svar: tack finis! Tar emot alla råd och funderar så det knakar <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?