IT'S NEVER TO LATE TO GET YOUR SHIT TOGETHER

Godmorgon måndag!
Min känsla inför denna vecka = on freaking top! Det är sista veckan för mig med praktik nu så jag ska ge järnet nu för att avsluta bra. Kommer jobba en hel del hemifrån och lägga upp min tid själv vilket känns så skönt! Hoppas det kommer vara fint väder så jag kan ta pauser i solen, äta glass med någon vän och försöka ta ikapp allt socialt jag missat (och saknat) nu när jag varit i lite umgänges-ide.
 
här mådde man.
 
Får ju inte glömma att berätta vad som hände igår! Jag badade!! Ni läste rätt, premiärdoppet är gjort. Cyklade helt själv ner till Sicklasjön och slängde mig i. Eller snarare gick myrsteg från strandkanten så kroppen skulle hinna vänja sig. Det var faktiskt plågsamt. Fick konstig hjärtrytm när jag tillslut doppade mig. MEN, nu är det gjort. 
 
Här är förresten mina blommor jag fick på praktiken i fredags. Se så fina!
 Och såhär blev det när jag försökte placera dem *lite snyggt* därhemma. Har verkligen inte öga för inredning och sånt. Skyller på att vasen var för liten..
 
Jag tänkte förresten på en sak i helgen. Det åskar aldrig längre?! När jag var yngre minns jag att det åskade typ 2-3 gånger i månaden under somrarna, tyckte det var lika obehagligt varje gång. Nu har jag inte hört något på flera somrar.. det kan väl inte ha att göra med vilken del av Sverige man bor i? Nä, det är säkert nått mer dåligt tecken om klimatet.
 
Well well, nu kör vi igång veckan mina vänner. Kom ihåg orden i rubriken, tycker det är jävligt bra! Ny vecka, nya tag och ny pepp! Puss!


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Så typiskt svenskar, att bada fast det inte ens är skönt 😂 Bara för att man "ska" haha! Badade igår men det va ganska skönt faktiskt!
Så fina blommor 💜 Skulle vilja ha snittblommor hemma. Ser så lyxigt ut!

Sanna    •     •   http://sannasrum.se

Åh vad händer nu Isa, efter praktiken? Jag ser ju dig kvar på blogg.se, eller i alla fall att jobba inom bloggvärlden på ett eller annat sätt. Känns verkligen som att en fått se dig "i ditt rätta habitat" nu under den här tiden, hihi :) Och vad underbart med första doppet, det är ju hälsosamt med de där chockerna ibland, hehe. Forskning tyder på att året-runt-badare har en bättre hälsa än resten! Ändå kul. Och vilka FANTASTISKA rosor, så underbart fina!

Svar: Åh men gulle dig, sådana ord gör mig glad för det är ju drömmen för mig. Är lite för mycket bloggnörd för mitt eget bästa tror jag ;) Får du nys om något ledigt jobb i branschen så pleeeease let me know haha. Hoppas du får en fin vecka Sanna, ser i din veckoplanering att det bådar gott! KRAM <3
Isa Bylund

Ida    •     •   http://onboards.nu

Nu när du nämner det så åskar det ju inte alls mycket längre! Här har det dock åskat en gång i sommar som jag har hört iaf :) Tycker det kan vara lite mysigt med åska fast det är ju lite läskigt också.

Sanna    •     •   http://sannasrum.se

Åh men släng ut lite spontanansökningar Isa! Jag har inget jag vet om just nu, men branschen ökar ju hela tiden och växer. Så släng ut det du har, använd de kontakter du har och kolla upp vad för företag som är baserade där du är :) Det kommer säkerligen gå bra, så mycket som du brinner för det här :)


Kom ihåg mig?