LITE BLANDAT FRÅN LIVET!

Hej vänner!
Den här veckan har jag haft noll inspiration att ta bild på något, verkar ha nått varannan vecka flow på den fronten, hehe. Så det får bli en salig blandning av bilder från senaste tiden som inte har speciellt mycket med inlägget att göra. Jag tänkte ge en lifeupdate bara, förstår att ni är nyfikna!
 
Jag har varit så himla låg de senaste dagarna, det känns inte bra. Eller såhär: när jag gör saker och träffar folk är det absolut ingen fara utan då är jag ärligt på bra humör, men när jag är ensam (dvs får tid att tänka) så blir jag ovanligt deppig. Det kan säkert ha och göra med att jag slutat med mina antidepp men det är lite läskigt ändå.
Även om det är relativt korta stunder så är det en känsla som skrämmer mig när ingenting känns roligt. Även om jag tänker på framtidsdrömmar eller saker jag vill göra så blir jag inte sådär peppad som jag brukar av de tankarna. Meeeen, sen svänger det (oftast när jag fått kaffe och kanske bekräftelse från något håll) och livet är bra igen. Men jag vet, det finns de som har dipparna större delen av dygnet så jag ska inte klaga för mycket!
 
 
Det hände en så jävla pinsam sak härromdagen. Jag ramlade när jag sprang till bussen. Vid Slussen! Framför en lång kö som väntade på en annan buss! Så himla typiskt och faktiskt jävligt genant. Jag snubblade på något vis på min egen fot och tar liksom tre-fyra steg flygande framåt med viftande armar och får nääästan tillbaka balansen. Men nä, jag ramlar, tar emot mig med knäet, slår sönder brallan och saker flyger ur min väska. Fy, vrider mig lite av obehag nu när jag tänker på det. Reste mig såklart snabbt som fan, vågade inte ens kolla bak och få bekräftat hur många som sett det och lunkade sedan vidare som att det inte ens hade känts. Haha, gör alltid så. Varför är det så skamligt att visa att man får ont?
 
Här är två av mina måste-ta-en-AW platser i Stockholm. Hur fint en solig sommarkväll?
 
Annars då? Jag är så sugen att åka på roadtrip! Eller en liten utflykt iallafall! Måste göra något roligt, när man bloggar blir det smärtsamt tydligt att man inte har så roligt liv (får inget bloggmaterial).
Nu snackar vi en utflykt på max en dag alltså så ingen lång bilsemester. Är det någon här som har bil och känner sig manad att vara sällis? Jag har körtkort! Jag är också fullt seriös, blev spontan och wild&crazy just nu!
 
Då kan vi stanna och fika massor!!
 
 Färdigbabblat! Nu ska jag fortsätta med dagen, pusspuss!
 


B Y / E N G S T R O M    •     •   http://byengstrom.se

åh så härliga bilder!! känner igen den där känslan när man ramlar/gör illa sig, sjukt att första tanken inte är typ "oj gick det bra, fick jag ont?" utan snarare "SÅG NÅGON????" ;)

Ida    •     •  

Hejjjj Isa!

Hade sparat detta inlägg för att jag ville svara på det. Mest för att jag själv känner igen mig så mycket kring detta som jag upplever främst om somrarna. Sommaren och semestern blir per automatik en tid för kontemplation.. Det är ett uppehåll i det vardagliga livet och rutinerna som annars bara glider på. Man står där med sin semester och dagarna kan ofta bli väldigt tomma, allt i omgivningen går på sparlåga och man är rätt lämnad till sig själv utan så mycket input utifrån. För mig innebär detta ofta mycket ångest, både i stort och smått. Börjar fundera över typ mitt livs alla beslut, dels de som varit och de som ska tas. Samtidigt som man ska göra något utav dagen och inte känner för mycket alls. Jag känner mig ofta väldigt låg den här tiden på året, börjar nu acceptera att det bara är så och att saker kommer bli bättre med (års)tiden. Får för mig att detta är ett vanligt fenomen och att du kanske kan relatera. Meeeen det blir också bättre. :)

Svar: Vad fint att du tog dig tiden att skriva det här! Det kanske stämmer att ledig tid = tid att tänka, uppenbarligen inte bra för oss ;) För mig är det dock inte sommaren som är problemet tror jag, älskar ljuset, värmen (nåja) och allt blir härligare då. Får sån ångest av att tänka på att hösten närmar sig..Men jag tror det stora problemet är just att jag har FÖR mycket dötid och det mår jag inte bra av, därför kanske höst och att allt *kickar igång* kommer göra allt bättre. Måste bara skaffa mig höstplaner ;) Är dina spikade? Kan tycka man blir mer ängslig och hackar ner på sitt liv av att inte ha någon framtidsplan, allt känns så rörigt och.. typ.. tråkigt. Meningslöst. Jaja, kram<33
Isa Bylund


Kom ihåg mig?