MIN FLADDRIGA DIAMANTBLUS

Happy Sunday cuties!
Verkar blivit tradition här i bloggis med modevisning på söndagar. Här är bilder som min nya gullis Isabelle tog efter vår lunchdejt. Jag hade inte precis en jättesatsig outfit men jag hade iallafall finblusen på! Känner mig förövrigt som farmor när jag använder ordet blus.. men det är ju en blus. Haha gud vad fult ordet ser ut när man läser det många gånger sådär. Hursomhelst, såhär ser BLUSEN ut:
den är allt lite blingig va?!
 perfekt sommarmaterial iallafall, fladdrig och skön! I denna hetta som är i Sverige om somrarna alltså.. (<--- ironi)
Jag har haft det så mysigt med mina föräldrar i helgen, vi har som alltid fikat, shoppat och hängt. Hade velat åka en sväng till Fotografiska också men ryktet säger att det är en utställning om hästar (?) där just nu och de är ju bara så otäcka.
 
Jag har tänkt på en så udda grej i veckan, nämligen mitt namn. Det har jag inte gjort sedan sexan då jag avskydde det och alltid var rädd att bli mobbad för mitt namn (vilka rädslor man hade alltså?!).
Jag tycker inte jag passar som en Isa. Det är för kort för att jag ska känna att det är jag. Med risk för att ha högmod men jag ser mig själv som något mer.. sensuellt. haha. Eller exotiskt. Kanske Florentina. Eller Marielle. Eller! Är inte jag en Angeliqé? Med franskt uttal alltså. 
 
Får tänka vidare på detta.. idag ska jag faktiskt klippa mig och sen har jag en fika inbokad. Har fan inte klippt mig sen i höstas eller något, en sån grej jag alltid skjuter upp men nu är det så slitet att det slår knut på sig själv i topparna. Så måste väl pallra mig iväg, haha. Glad söndag finisar, puss!
 


Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

superfina bilder på dig!! :)

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Asså guud va läskigt!!!! Innan jag gick in på din blogg så tänkte jag fråga dig vad du skulle vilja heta om du inte hette Isa 😮 Så sjukt att du skrev om precis det 😉

Svar: hahah faktiskt VÄLDIGT sammanträffande! Du kanske har något slags 6:e sinne!? ;) men då fick du svar på frågan nu då! hehe
Isa Bylund

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Men åååh så himla fin du är B A B E!
Och.. jag älskar ditt namn, så unikt och fint! Jag skulle lätt kunna döpa mitt barn till Isa 😍👏👌

Svar: men duuu <3 så gullig! Hoppas det blir en mini-Isa i framtiden, sån ära! haha.
Isa Bylund


Kom ihåg mig?