NÅGRA SAKER JAG GJORDE I HELGEN.

» Igår tog jag min bok, min pepsi och mina solbrillor och gick ut till bänken i solen på vår innergård. Fläkte ut mig ordentligt och läste i en halvtimme. Vet knappt när det hände sist. Sen blev jag så dåsig att jag satt och blundade och filosoferade en stund till.

» Jag har gurglat i min hals på ett sätt som låter jätteotäckt (enligt mamma). Men det är min teknik i något försök att få tungan att klia mig i halsen. Har varit helt extremt kli-igt i helgen. Någon mer?
 
» Jag har fikat hallongrotta! Tror jag träffat min fika-soulmate. När vi kom fram till disken och skulle beställa så sa hon nämligen "älskar mazariner så mycket. Det är nog det godaste fikat". 
» Jag har provat min nya locktång. För er som följer mig på instagram kanske ni såg att det gick sådär. Jag råkade lägga hela handen på den otroligt varma stången och det sved till så att jag gav ifrån mig ett impulsivt vrål. Blev faktikst en blåsa :((( Väldigt ovärd smärta för jag fick inte till lockarna. Men jag ska snart påt igen!
 
» Jag fikade med en annan vän på ett café på söder och vet ni vem som kommer och sätter sig vid bordet precis bredvid? Min psykolog! Vad är oddsen för det? Han såg mig, vi hälsade och sen reste han sig och bytte bord. Hehe rätt tacksam ändå, hade känt mig något hämmad när jag pratade med min vän om han suttit bredvid och hört allt.
 
» Vet att jag inte måste fota och visa varenda gullig byggnad jag ser, men jag upptäcker så jäklans mycket mysiga gator nu när jag börjat promenera så mycket på söder. Denna var väl fin? Vill gärna bo i lägenheterna med fönsterluckorna tack.
 
 
» Har försökt lära mig hur HTML funkar... det är sånt mitt tålamod inte klarar alltså. Tänk er typ Kalle Anka som får ett hysteriskt utbrott och sliter sitt hår, fräser och blir knallröd i ansiktet. Det är jag. Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Lycka till med locktången och gud så härligt det lät med att bara sitta ute och läsa!

Svar: Tack, det behövs nån jäkla bra teknik för det där tydligen ;) ohja jag njöt! kram på dig finis!
Isa Bylund

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Vilken härlig helg du verkar ha haft! Kram

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

HTML som är så roligt! Älskade att koda när jag bloggade på blogg.se. Har faktiskt en design ligger på DDB att ladda ner, tror den ligger kvar än faktiskt.

Sara    •     •  

Härlig blogg har du. Jag undrar om du skulle vilja visa en hel vardag av ditt liv, hur det kan vara exempelvis imorgon. Från att du går upp till läggdags. Alltid så trevligt att läsa om en vardaglig vardag från en tjej med fötterna på jorden (om inte annat med höga drömmar också!). Obs, jag har en önskan om bilder på hela dagen också. *kravstor läsare* ;)

Sara

Svar: haha alltså my god. Superkul önskan, men det skulle vara såå tråkigt inlägg från mitt liv. Sad but true! Men kanske kan göra en version ner jag har en fett bra dag! ;)
Isa Bylund

Sara    •     •  

Haha, Isabyl. Det är precis det jag inte tycker - att det är tråkigt! Utan uppskattar dig så mycket ändå och tycker att det snarare är härligt med nån som har en vardag man kan likna sin egen med.

Inte tråkigt. Utan önskvärt! Men visst - välj dag du;)

Trogen läsare (tråkiga inlägg eller ej)
Sara

Svar: haha älskar att du är lojal i tråkigt och roligt <3 (mest tråkigt haha)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?