NEW YORK DAY 4

Läs gärna om dag 1dag 2 och dag 3 innan så ni  får det i kronologisk ordning. Hehe, där var resten av kvällen uppbokad för er ;)
Dag 4 var dock sista dagen så snart är jag färdig med denna återberättelse. 
 
Det känns som det gått evigheter sen resan, minns ju knappt. Men dag fyra var sista heldagen och jag tog en förmiddagsutflykt till 5th Avenue och området där omkring Är ju ingen New York expert än men tror det är det som kallas Upper East Side och det var jävligt fancy. Jag tog kort på ett hus som får representera ungefär hur alla byggnader såg ut där.
Råkade visst glömma att tänka på var solen var så alla fotokunniga därute vrider er väl av skam över mitt motljus. Men äsch, husen syns ju och de var tjusiga!
Jag undrar om jag var riktigt tät i mitt tidigare liv för jag känner mig mer hemma än någon annanstans när jag är i överklass-stadsdelar, även om jag såklart är otroligt malplacerad. Hursom, gick tillbaka till Central Park och förundrades som alltid över byggnaderna kring.
Den här bilden minns jag inte alls var den togs men det var tydligen den dagen och det var på en mysig plats.
Just det! Vi skulle ta en båttur för ryktet sa att det var så fint att se skylinen från vattnet. Tyvärr kunde man bara sitta inne i båten (vad är det för jävla påhitt?) så fick ta bilderna genom nån form av repig plastruta, haha. Men såhär såg det ut:
Båtresan blev lite fail, av olika anledningar kunde vi inte åka den rutten vi tänkt så åkte tillbaka med samma båt. Gick iallafall runt lite på piren. Då såg jag ut såhär:
Hittade blommor också! Kolla bara vilken färg, vore det i Sverige hade jag kapat några kvistar och tagit med hem.
 Snabbspolar någon timme igen och vips var vi vid Ground Zero. Otroligt stämningsfull plats, hade det inte varit sån kö så hade jag verkligen velat gå in på Memorial Museum, hade varit så intressant. Men istället gick vi ett varv runt hålet och läste namnen de ristat in på kanten. Inte alla såklart. Det är några tusen. Alla namnen på de som dog i terrorattacken. Ändå fin grej tycker jag..
Näe, den bilden kan vi inte avsluta med. Istället tar vi en av mina favoritbilder från resan, fick med både Empire State Building, *grönskan* och gulliga hus.
 
Denna kvällen gick vi även på Escape Room. Om ni missade vad det är så måste ni läsa HÄR. Så-jävla-kul! Sen tog vi en sista runda på Forever21 och packade ihop oss för nästa dag var det hemresa.
 
Hade egentligen tänkt skriva en lång utläggning om vårt flyg som blev 5 timmar försenat, men det får inte plats. Kort version: när vi sitter på planet och ska starta får vi veta att det var trasigt, alla går av, väntar X timmar, fick ett nytt plan som också visade sig vara trasigt, vänta X timmar igen (alla stod i en lång kö vid gaten också. Hela tiden. Hah, så svennigt) och tillsist kommer piloten och säger "vi har nu fixat två av de tre felen och det sista kan vi ändå flyga med. Så fort kontrolltornet gått med på det så får ni gå på". Om jag inte hade varit så trött och tagit piller så hade jag freakat grande och typ gått hem istället. 
 
Snipp snapp slut på resan. Hoppas det ändå varit kul för er att få följa med på ett hörn :)
 
 
 


Lina    •     •   http://linaohlsen.se

Alltså WOW så underbart det verkar!!

Svar: Världens bästa stad!! <3
Isa Bylund

Vera    •     •   http://www.devote.se/verasuwe

ÅH jag vill så gärna åka dit någon dag! Verkar precis så som man föreställer sig!!

Petra    •     •   http://nouw.se/petrakarolina

New york är verkligen drömresemålet! Verkar så himla underbart, hoppas det var likaså! :)

Svar: jaa det är verkligen FANTASTISKT! du måste åka dit! <3
Isa Bylund

Lovisa S    •     •   http://brightlines.eu

Ser fantastiskt ut! Bara lite avis blir man! :D

Mathy Wibom    •     •   http://www.mathywibom.com

Var i NYC förra sommaren, längtar verkligen tillbaka när man ser de här fantastiska bilderna!

Anonym    •     •  

Begär ersättning för förseningen. Vet inte hur det funkar med norwegian men med SAS är det i alla fall inga problem! Jag fick tillbaka vad hela resan kostade för tre år sedan 🙃 Bild tre ser f.ö. ut att vara tagen vid typ 60e gatan, 5th av, vid central park? Den svarta byggnaden är väl Trump Tower?

Svar: hehe nu flög vi iofs inte norwegian men vi ska få någon form av rabatt nästa gång vi åker med United, alltid något ;) Och ja, det stämmer, tror du läste bildtexten till bilden under! kram
Isa Bylund


Kom ihåg mig?