PICS FROM MY WEEK SO FAR

Hello darlings
 
Har bland annat haft jobbstund med Elin och sitter med Johanna as we speak. Workdate är verkligen bra grej när man kan jobba/plugga på egen hand. 
Efter jobbet en dag promenerade jag Strandvägen in till stan. Är ju smått besatt av torn, har jag sagt det? Vill bo i ett! Det här skulle duga..
Eller nej, kanske för litet. Något av dessa tar jag nog istället.
Jag har också träffat två gullisar som var på besök från Gävle. Vi ses ungefär varannat år när de har sin Stockholms shoppingresa. Känns alltid lika naturligt och lätt att ses ändå, sånt är härligt!
De behövde luncha och jag behövde dricka. Jag provade en ny äppel- och rabarberdryck som tyvärr var rätt äcklig, haha. Men glasflaskan var ju så fin :))
I Gävle finns det tydligen inget Monki, så varje gång de är här så är det prio ett. Vet ni hur lång tid de kan gå runt därinne? Typ en timme!! Är inte det helt sjukt att kunna vara i en och samma butik så länge?! Man måste ju ha lyft och klämt på exakt alla plagg under den tiden. Jag storshoppade iallafall ett par strumpor. Lagom för min shoppingbudget under sommaren :)
Har tagit massa fler bilder denna vecka, det måste vara solen som gjort mig mer motiverad till allt. Men det får vara nog för nu, måste återgå till wooork you know. Hoppas er torsdag blir superfin, pusspuss och kärlek!
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Låter som ett par härliga dagar! Haha, var också besatt av ett speciellt torn när jag var yngre! Det är ett i Karlberg som man ser från pendeltåget, brukade alltid tänka "undrar vem som bor där"... undrar faktiskt fortfarande!

Svar: haha men jaaa jag med! och jag tänker även "undrar hur de inrett det?", måste vara lite svårstylat tänker jag ;)
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Äpple och rabarber lät gott 😊


Kom ihåg mig?