PLUS OCH MINUS FRÅN VECKA 30.

 
PLUS
 
+ Det har löst sig med mitt boende för hösten! Ett jävla klippblock som släppte från mina axlar.
 
+ Jag tror *peppar peppar* att jag börjar ta mig ur deppsvackan lite.
 
+ Jag läste citatet "don't fight for their attention, if they really care you shouldn't have to" och då var det som att en polett trillade ner hos mig. Stämmer så bra och jag har flera sådana i mitt liv som jag måste göra mig av med, framförallt för min egen självkänslas skull. Visa för mig själv att jag tycker jag är värd mer. Typ. Det var faktiskt skönt att bara känna att nu är det nog.
 
+ Mysig lunchdejt med Katja.
 
+ När jag är förkyld blir all hjärnverksamhet lite långsammare, jag orkar inte älta, överanalysera och vara ängslig på samma sätt. Blir mer "äh, whatever". Faktiskt jävligt skön paus från det! 
 
+ Tog en promenad i *naturen* en morgon.
 
+ Ska iväg och träffa en såå saknad person alldeles snart!
 
+ Åt så himla god glass igår: blåbär och mynta + vanilj med hackad choklad, om någon undrar. Bra kombo som desutom blev halvsmält i solen. Då är det som bäst!
 
 
MINUS
 
- I veckan märkte jag att jag har ganska lite vänner. Det låter väldigt sorgset men nu när många är bortresta så står jag där och tänker "jaha, vem ska jag ringa nu då?".
 
- Det har varit jobbigt att vara tät i näsan. Svårast är att äta, borsta tänderna och sova för det går ju knappt att andas samtidigt som man gör de tre sakerna.
 
- Att min "alla ogillar mig"-känsla har blivit starkare.
 
 
Får räcka med tre minus, vill faktiskt lägga fokus på det roliga! Hur har er vecka varit gullisar?


Jenny    •     •   http://ordibilder.blogg.se

Fina du! Vad skönt att det har löst sig med boende till hösten, det är en oro som man inte vill ha!

Anonym    •     •  

Fyfan, jag har också problem med en "alla ogillar mig känsla" en alltför stor del av tiden.. Vilket gissel det är. Det har ju andra orsaker, nog så tråkiga o sorgliga sådana (formade under uppväxt oftast) men INTE att folk egentligen ogillar en. Allt börjar och slutar med en själv, (så tröttsam kliché men sann) om du själv känner dig bra och gillar dig själv och visar det för omvärlden så blir allt oftast så mycket enklare.. Ett flyt infinner sig. Det är inte lätt, men jag tror att man någonstans faktiskt vet att man förtjänar något bra.. Att man duger. Var snäll mot dig själv.. Tycker ofta det är världen som är alltför hård och inte snäll, det är inte ens eget fel om man blir skadad av det, men man kan alltid ta nya tag och se att man förtjänar bättre. Skydda sig själv. Kram kära du! Hälsningar från Josefin

Svar: Exakt så, jag tolkar in för mycket och saker som kanske inte ens stämmer. Nästan som jag letar tecken (och hittar på?) att folk inte gillar mig. Är det något självplågeri eller? Aah, måste nog jobba på min mentala styrka, haha! Kram till dig <3
Isa Bylund

Falling into selflove    •     •   http://fallingintoselflove.blogg.se

Känner så väl igen mig i första och sista minuset. Känner mig så himla ensam fastän jag vet att det just nu är jag som åkt iväg över sommaren?!
Men du verkar vara så himla fin och klok, klart folk vill ha dig som vän <3

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Gud vad skönt för dig att din boendesituation har löst sig, själv är jag hemlös i höst som det ser ut nu:)
Min vecka har varit väldigt händelselös så semester har känts ganska tråkigt. Men jag har alla mina roligheter planerade till nästa & nästnästa vecka så roligt ska jag nog ha ändå!!

Svar: Nej vad jobbigt! Men det löser sig alltid! Även om det är lite tröstlöst att höra så brukar det faktiskt vara så! Och kul med planer, hoppas det blir härliga veckor <3
Isa Bylund

Ida    •     •   http://iidajohansson.se

Härligt att det löste sig för dig med boende!! Kram fina du! <3

Lorissa Lovebomb    •     •   http://lorissalovebomb.com/

vilka jättebra plus i alla fall :D Dina minus känner jag igen mig väldigt mycket i och jag har haft en helt fruktansvärd vecka... men lyfter bara + i blogglistan nuförtiden så det märks inte så värst, hehe...

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh va skönt att boendet löst sig! Var ska du bo nu? Är det andrahand?
Du har mycket mer på pluslistan vilket är toppen 😃
Jag har ingen att umgås med och det suger aset!!! :(

Svar: Nä, ska bo kvar :) Det är en så lång historia vad som strulade, studentlägga och vissa pluggkrav du vet. Men aa, det har löst sig. Hoppas jag! Kram!
Isa Bylund

Asylmamma    •     •   http://devote.se/asylmamma

Jag är ett fan av din och Elins podd och jag måste säga att jag tycker du verkar jättehärlig och hade gärna hängt med dig om jag bott närmare❤️ (Läs det gärna på ett icke-creepy sätt) Om din känsla av att "alla ogillar mig" hänger i sig rekommenderar jag att låta bli att sova. Sjukt effektivt sätt att sätta känslor på paus. Idag gick jag tex runt med en strumpa länge tills jag insåg att jag glömt sätta på mig den andra. Haha, sorry för romanen. Krya på dig!

Svar: Vad gullig du är! Inte alls creepy, bara fint ju! Och tack för tips, haha. Tror det skulle göra mig jävligt fuckad på andra sätt dock, sömnbrist är inte bra för mitt psyke! haha. Kram!
Isa Bylund

Mia    •     •   http://nouw.com/mariamadelene

Skönt att plusen är fler än minusen :) Känner igen mig i det sista minuset försöker intala mig själv att de som gillarmig är kvar i mitt liv resten är bara att strunta i

Svar: precis, att de får ta lite ansvar själva att säga hejdå om de inte vill ha mig kvar.. Kram till dig!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?