SISTA JULI, SISTA JOBBDAGEN.

Nånting säger mig att mannen bredvid Emelie inte är nöjd med sitt kaffe ;) 
 
Godmorgon babes!
Det där var tre bilder från min härliga lördag när jag hängde vid Mariatorget i solen. Idag är det dags för mig att åka till kontoret för sista gången! Låter så dramatiskt och ledsamt, jag och avsked är ingen rolig kombo.. Men sen ska jag ha sommarlov vilket faktiskt känns väldigt härligt ändå. Som jag skrivit tidigare ska jag verkligen försöka göra något av dagarna så de inte bara flyger iväg och sen sitter jag där och undrar vad tusan jag gjorde egentligen.
 
En rolig grej som är inbokat är iallafall Gotland med mammi, längtar sååå mycket! Har velat åka till Visby i evigheter, verkar som en perfekt stad för mig med kullerstenar, gulliga hus, blomlådor lite överallt och mysiga caféer. Haha, typiskt mig att nämna sådant också och inte Kallis, någon bra klubb eller härliga stränder. 
 
Förresten, det hände en så gullig sak när jag var på ett Espresso House i veckan. Alltid dessa caféhistorier ni vet. I alla fall så kom det in två tjejer med en redig norrländska, de måste varit från absolut nordligaste Sverige. De sätter sig i en soffa och den ena tjejen ba "ska vi gå och hämta en meny eller tror du de kommer ut med den?". Hahah, de trodde nog Espresso House var lite mer glammigt än det egentligen är ;) 
 
Nu kör vi igång veckan, hoppas ni får en bra måndag. PUSS!
 
 
 
 
 
 
 


Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

HAhahahhahaha JAG DÖR så kul med gubben i hörnet, hahahaha!!

Imorgon ses vi, yaaaaaay <333

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Åååh, gotland! Har inte heller varit där, men jag och sambon funderar på att ta planet och flyga över, det tar ju sisådär 30 min från Kalmar, så helt katastrofalt att vi inte gjort det än, haha :))) Det ser ju så fint ut? Och ja, speciellt visby!

Svar: Men jaaa, det måste du ju! Ni kan nästan simma dit ju ;) haha! Jag får komma med rapport sen så ser du om det verkar frestande! kram <3
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Visby och Gotland är underbart! Du kommer älska det 😃 Finns massa fina café där och massor att fota 😃

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Jaaaa, gör det! Du lär väl säkerligen lägga upp bilder här på bloggen? :D Du får hojta till då!


Kom ihåg mig?