TESTAGRAM JUNI

- innehållet är ett utskick -
 
Förra veckan fick jag ett sms om att jag hade ett paket som väntade på mig. Kul tänkte jag! Det var månadens testagrambox. Jag är alltid så seg att hämta mina paket så ofta hinner jag se i andra bloggar vad innehållet är, men försöker alltid undvika att kika på de inläggen, överraskningsmomentet är det roligaste! Nu ska ni få se.
Helt ärligt så måste jag säga att jag var rätt besviken denna månad, kanske för att det inte var någon choklad eller annat snask, haha. Vad tycker ni andra som fått en? 
Som alltid var det ätbara mest intressant! Denna skulle jag nog kunna gilla. Ska prova när potatisen tagit slut, haha. Köpte typ färskpotatis för ett halvår där innan midsommar.
Två drycker också! Känns som protteshaken kan smaka näringsdryck, hah. vilka minnen!
Sen var det två paket med kryddor också, de får mamma. Fin gåva va?
Förstår inte riktigt det där med kryddor, hur kan någon fatta vilka kryddor som passar med varandra? Passar till olika maträtter? Det där med att "ba slänga ihop något" kommer ALDRIG ske i mitt hushåll tror jag. haha! Salt vet jag iofs hur man använder... jaja, nu var det uppvisat också. Nu fortsätter vi vår helg godingar. PUSS!
 


Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG    •     •   http://beattriicee.blogg.se/

Testagram är verkligen bäst!!! :)


Kom ihåg mig?