TIO SAKER FRÅN VECKAN

Tänkte först skriva en sån här "saker jag gjort i veckan"- lista men efter två punkter insåg jag hur överjävla trist det blev. haha! Så istället kan jag skriva några punkter från veckan med tankar, saker som hänt, saker jag sett osv.
 
 
- VECKA 27 -  
 
 
- Hörrni, jag har inte ätit en jäkla glass utomhus i sommar, sån skam! Kan inte heller förstå att det faktiskt är högsommar nu. Känns som april typ.
 
- Jag har insett the perks av att hänga på en bloggportal, nämligen buden som kommer! Ibland blir det utrensning och då får man plocka på sig gott och blandat. Detta nagellack hängde med hem.
 
 
- Någon jävel har kapat mitt internet därhemma. IGEN! Hen använder min router för att skicka spam-mail och ägna sig åt otillåten aktivitet. Det här känns som ett personligt angrepp!
 
- Hittade en plats till som absolut skulle platsa på min charmigasaker-lista.
 
*hjärtögonemoji*
 
- I veckan såg jag en skylt om att man kunde göra bröstförstoring UTAN operation. Öh yes please. Någon som har info om detta? Och ja, jag kan googla men då får man ju bara se en side of the story. Vill veta ev risker.
 
- Jag har gjort en intervju för stratsidan, vore så roligt om ni vill spana in det. Här är den! Kom mer än gärna med åsikter vad som kan bli bättre eller mer intressant, blir inte ledsen - lovar!  
 
- Det här är något jag äääälskar att göra, sitta på mitt stammiscafé och dricka kaffe. Själv. Får egentid, nöje (läsa bloggar) och nytta (jobba) - allt i ett!
 
 
 - Fick flera följdfrågor/nya frågor när jag publicerade del 1 av Q&A i veckan. Så jävla kul! Givetvis kommer svar på allt längre fram. Huh har så många utkast som måste göras klart!
 
- Gjorde en väldigt intressant iakttagelse. Gick och tänkte på det efteråt och ba "guuu så knäppt beteende". Scenariot: Jag står och köar vid en betaltoalett på stan och en kille är före mig. När kvinnan därinne sedan kommer ut är det väl lag på att man tar dörren, smiter in och slipper betala!? Denna kille tänkte på allvar vänta tills hon kom ut från toaletten, hade stängt dörren så den går i lås och sen dra sitt eget kort och gå in. Alltså, jag vet att en femma inte är mycket pengar men finns det ens människor som ska vara så jävla ordentliga!? 
 
- Den här lyxchoklad-elefanten nedan var min absoluta favorit när jag var liten. Trodde de hade slutat säljas. Så kan ni ens ana lyckan när jag hittade den? ALLA som inte smakat måste köpa. På riktigt, det är en order. Ingen blir besviken.
 
Just denna är lite tilltuffsad för den hade åkt genom halva Sverige, men aa ni ser vad det är.
 
Har ni någon punkt från veckan att dela? En bikt från någon helgsynd vore roligt! Puss på er!
 


Frida G Svensson    •     •   http://www.fridagsvensson.se

älskar sådana här listor! man får liksom känna bloggaren lite mer! <3

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Bröstförstoring utan operation? Ja ja ja tack, nu vill jag också veta mer haha!

Denise    •     •   http://nouw.com/deniseeelarsson

Rolig lista! Haha förstår inte heller hur folk kan vara så ordentliga!

Ida Hedlund    •     •   http://hedlundss.blogg.se/

Såååå snyggt nagellack!!!

Jonna    •     •   http://perssonjonna.blogg.se

Åh snyggt nagellack! Kul med denna typ av lista, intressant att läsa :)


Kom ihåg mig?