TODAYS PLAN? DRINK COFFEE AND BE AWESOME

Hello darlings!
Hur mår ni idag? Jag mår bra förutom att min ångestnivå varit above average senaste dagarna, försöker att bara acceptera det och inte panika. Man ska ju inte vara rädd för känslor försöker jag lära mig. Är det någon av er som kan känna att ni blir extra ljudkänsliga när ni har ångest? Jag blir både irriterad, stressad och får MER ångest av ljud när jag redan har ångest. Haha, rörig mening men..
 
Nog om det, igår hade jag supermysigt kompishäng med Amanda efter praktiken, så välbehövligt! Vi gick på kondis, fikade och sen satte vi oss ute i solen som hade behagat dyka upp. Hann bocka av ämnena fjällvandring, HTML-kodning och sen hade Amanda fotoskola med mig.
 
så bra tisha!
 
Så god äppelmazarin!
 
Helt off-topic nu men vet ni vad jag hörde igår?! Det finns en sjukdom (eller kanske snarare superkraft?) som bara fyra personer på jorden har. Den gör så att man minns EXAKT allt som hänt i sitt liv och kan återge minsta lilla detalj från varje dag sedan typ 10 års ålder. Hur sjukt? Jag är nog ganska glad att jag inte har den, jobbigt att behöva påminnas hela tiden om allt jag förtränger av försvarsmekanismer.
 
Det var dagens allmänbildning. Nu tar vi tag i onsdagen. Lots of love ♥ 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Jag är ständigt ljud och ljuskänslig. Skär i huvudet på mig med höga ljud! Va aldrig sån förr men kan väl bero på stress/ångest antar jag..
Fy vilken jobbig sjukdom! Skulle aldrig vilja minnas ALLT! Fy!


Kom ihåg mig?