TRE SAKER JAG GILLAR MED MIG SJÄLV.

Jag såg att Ellinor gjort ett inlägg med fem saker hon gillar med sig själv. Jag tycker sånt är lite obekvämt att skriva men just därför ska jag ta efter hennes idé. Jag tror verkligen det är en bra övning för sig själv att göra, att försöka lära sig att höja sina bra sidor också och inte bara hacka på sig själv. Därför utmanar jag er att också göra detta. Valfritt antal men minst en bra grej! Det ska vi väl klara? Skicka gärna länk till era inlägg nedan så får jag se :)
 
 
1. Jag gillar att jag vågar drömma stort och har så himla lätt att bli inspirerad och peppad. Vissa ser det nog som naivt men nä, jag har sett och märkt att allt (nåja, finns undantag men ni fattar) är möjligt! Bara man vågar och satsar tillräckligt och har tålamod! Kommer ett inlägg på ämnet längre fram, något jag brinner för att prata om :) 
 
2. Okej, det här är en punkt jag inte kan avgöra själv om jag lyckas med, men jag gillar iallafall att jag har ambitionen att få människor att känna sig värdefulla. Hör själv att det låter äckligt klyschigt, men sen jag hörde citatet "be a person that makes everybody feel like they are somebody" har jag känt att det är mitt mål. Jag vet så himla väl hur det är att gå runt och bara känna att man är osynlig och tråkig. Och jag vet också hur jävla onajs det är med personer som bekräftar det genom sitt beteende. Så vill jag aldrig vara!
 
3. Jag är tacksam för att jag inte är rädd att be om saker. Har avdramatiserat att få ett nej efter år av träning hehe. När jag är i mina peppflow har jag inga problem med att maila om jobb, be om samarbeten, komma med idéer vi kan göra på praktiken - även om jag EGENTLIGEN inte är kvalificerad på pappret för alla saker jag ber om. Ibland frågar folk "hur gjorde du för att få fota med henne?" eller "hur fick du den praktiken?". Jo, jag mailade och frågade helt enkelt.
 
Er tur babes! Skicka länk sen plzzz.
 
 


Christine%27s%20Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Jag kan komma på fler bra saker om dig! Jag gillar till exempel att du är så full av energi och så lätt att prata med. Första gången vi träffades hade ju kunnat bli jättestelt men det kändes ungefär som att vi känt varandra i flera år, haha! Plus att du är så tacksam att fika med. Bara att beställa in en kaffe och en mazarin så är du nöjd!

Svar: Åh ja, kaffe + fika + bra sällskap och livet är fulländat! Så fin komplimang att jag har energi, en av de bästa egenskaperna jag vet!
Isa Bylund

Carro    •     •   http://carro93.se/

härligt pepp-inlägg!!


Kom ihåg mig?