TREDJE JULI.

Godmorgon finingar!
Hoppas alla vaknat på rätt sida idag! Jag blev sjukt återhämtad under helgen tydligen, vaknade båda morgnarna och kände mig helt utvilad. Behövde inte en snooza. Undrar om det är så att man kan vänja om kroppen kring hur många sovtimmar den behöver för att vara pigg!?
Är ju en väldigt bra grej så behöver inte analysera sönder det. Denna vecka kommer det vara fullt ös! Har inbokade saker nästan varje dag efter praktiken när jag brukar ha "mental vilotid" så nu är jag lite nervös att jag ska bli slut i skallen. Veckans höjdpunkt kommer nog vara till helgen när mamma och pappa kommer på besök, längtar så! Har blivit så mysigt att hänga med föräldrarna tycker jag.
 
På torsdag ska jag göra en intervju med en av våra bloggare som jag är lite rädd inför! Linda hade jag ju träffat några gånger innan och visste att hon var supergullig, behövde inte vara nervös. Denna person har jag aldrig träffat och jag ser framför mig hur det blir som Charlie Sheen intervjun, har ni sett den? Han skäller ut en journalist från Aftonbladet fruktansvärt elakt för han tycker hon ställer korkade frågor. Är för mentalt instabil just nu för att hantera det, haha.
 
Men äsch, det får gå som det går *leker cool*. Nu tar vi tag i denna vecka, känner mig så kärleksfull idag!! Vill bara krama er alla och säga hur glad jag är för er som faktiskt kikar in här regelbundet, ni förstår inte hur glad det gör mig! Ni är ju för fina, låt inte er egna knasiga hjärna få er att tro annat!
Såg denna skylt i NYC förresten och tyckte den sammanfattar livet rätt bra, haha ;) PUSS!
 
 
 
 
 


Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Lycka till med allt, det går säkert jättebra! <3

Svar: tack raring! hoppas din vecka blir toppenfin <3
Isa Bylund

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Låter som en rolig vecka :D Du kommer klara det galant finis :*

Svar: tack gulliga du! hoppas din vecka också blir fin <3
Isa Bylund

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Förstår att du ser fram emot helgen, så mysigt!

Ida    •     •   http://iidajohansson.se

Den underbara känslan när man är pigg och inte behöver snooza!! SÅ underbart!:D <3

Lorissa Lovebomb    •     •   http://lorissalovebomb.com/

Läskigt! Fast Charlie Sheen är ju ett unikum, folk i allmänhet vill ju inte vara ohövliga på något vis då det säger mer om dem än om den som ställer frågorna.

Hur många sovtimmar behöver du i dagsläget tror du? Jag hittar fan aldrig balans. När jag jobbade i början så sov jag nog sju timmar varje natt, ibland åtta, och var alltid pigg och glad. Innan utbrändheten sov jag blygsamma 4,5-5,5 timmar och det var INTE nog. Och nu på sommaren kan jag lätt ligga kvar hur länge som helst om det vill sig illa ;P

Svar: det varierar nog väldigt mycket! känner att jag behöver mindre på sommaren (ljuset är SÅ avgörande för mig) men just nu har jag väl 6 timmar ungefär. Tror jag skulle behöva 8 egentligen. Är lite som ett barn, haha!
Isa Bylund

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Haha äh du behöver nog inte oroa dig! Jag tror att om någon är mentalt instabil så är det Charlie Sheen ;)


Kom ihåg mig?