VECKA 28

Hej vänner!
Som jag skrev imorse så vände hurmöret såklart under dagen. Att komma ut och träffa vänner och tänka på annat är alltid bästa medicinen. Hur har er vecka varit? Jag blir så måste-maxa-sommaren-stressad, det är mitten av juli för tusan! Men ska öva mig att leva i nuet och inte tänka för mycket på det ruskiga som väntar längre fram. Hehe, leva i nuet sprack direkt eftersom vi nu ska kika TILLBAKA på vecka 28 ;)
 
Veckans bästa: att jag lär känna så mycket nya människor just nu, så utvecklande och härligt!
Veckans lärdom: jag har hittat funktionen "skärmklippsverktyg" på min PC. Som en gåva från ovan, fy fan vad användbart! 
Veckans otippade: jag har smakat tofu! Har iofs gjort det en gång tidigare men då åt jag den helt okryddad och typ värmd i micron, haha. Nu fick jag smaka en från thaikiosken i nån sötsur sås. Gott? Nja. Smakade inlagd paprika. Var lite seg också. 
 
Så flummigt, men mysigt, ställe
Veckans gråt: när jag lyssnade på William Spetz sommarprat (grymt bra) och han säger att han tror det värsta för hans mormor när hon blev sjuk var att hon förlorade makten över sitt liv. Då grät jag för det är precis så jag känner. Väldigt ofta.
Veckans vill-ha: denna (adlink) perfekta lilla kreation. Söt!
Veckans skratt: ja, snarare hånskratt kanske åt mig själv. Gick igenom mina grupper på FB, så mycket märkligt jag godkänt genom åren. Hittade en grupp jag var med i. Ensam tydligen. Och det är inte jag som startat den. Kändes lite sorgligt. Gick ur direkt.
 
Veckans sämsta: att jag haft ovanligt mycket ångest. Plus att min väska gått sönder. Det var faktiskt ledsamt.
Veckans blogginlägg: ska börja återdela ett inlägg från veckan. Lätt egocentrerad kanske men allt försvinner ju så snabbt här i cyberspace. Får bli detta.
Veckans tips: såklart det blir en serie. Blacklist is over *sadface* så nu har jag gett mig på River. Riktigt bra, den borde ni se!
 
Så har min vecka varit på ett ungefär. Ska avsluta den på ett bra sätt nu genom att bara ta det lugnt, ladda upp batterierna, preppa för veckan så jag slipper stressattacker då och sen såklart mysa! PUSS
 


Cecilia    •     •  

Tur att man kan skratta lite åt sig själv ;)
Ha en fin kväll! Kram

Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly    •     •   http://nouw.com/eamh/

Hahah alltså jag älskar gruppen! Har också fått gå ur massa konstiga och oklara grupper och tryckt på "sluta gilla" på massor av olika sidor. Sjukt hur man bara gillade och gick med i ALLT man såg förut 🙈

Svar: hahah fattade nog inte hur Fb funkade ;))
Isa Bylund

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Vad kul att du har smakat tofu! Kram

Frugan E    •     •   http://frugan-e.blogspot.com

Haha, gruppen där var ju bra :D
Tråkigt att du haft ångest, känner med dig. Samma sits själv just nu. Hoppas du mår bättre <3

Jenn - forever abroad    •     •   http://https://jennifersandstrom.se

Hahaha alltså skrattar lite åt facebook-gruppen. Så lustigt?!!


Kom ihåg mig?