#WKND

Men godmorgon hörrni!
Om det var sönt med sovmorgon? Svar JA! Alltså, jag måste få ordning på min dygnsrytm på vardagar. Även om jag känner mig rätt pigg om dagarna så ser jag ju av de växande påsarna under mina ögon att jag sover för lite, och jag vet också att fem-sex timmar/natt inte är nog för mig. Det är verkligen en sån grej jag kommer skjuta på att ta tag i tills jag typ somnar i stolen på jobbet..
 
Saknar så mycket att gå klädd sådär. Nu tycker jag sommaren ska komma tillbaka. Pronto!
Well, let's move on. Idag är det lördag! Jag har en hemmastök-förmiddag med tvättis och fix. Jag måste berätta om min upplevelse nyss. De flesta har nog märkt att det är råttinvasion i Stockholm nu, de är överallt! Idag tog det priset när jag skulle in i vårt soprum (det är som ett fristående litet hus där det står typ åtta större soptunnor där tanken är att man ska slänga olika material i olika tunnor). När jag öppnar dörren hör jag hur det prasslar och säkert 5-6 råttor springer över golvet runt mina fötter. Ser att de är på väggarna, klättrar i taket (vad hände med tyngdkraften?) och när jag slänger påsen i soptunnan springer tre råttor ur den i full fart. Som tur är så är råttor pretty much det enda djuret jag inte är rädd för, men det var fan inte trevligt ändå! 
Huh, fasar för att behöva gå in dit och källsortera längre fram, då blir jag ju stående ett tag.
 
Blommor är desto trevligare! Titta färgerna, blir så glad!
 
Nej, nu ska jag fortsätta stöket här hemma, när det är klart väntar belöningen - fika med en vän! Alltid fikabelöning :))
 
 
 
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Fy fan för råttor!!! Så vidriga djur 😲 Skulle aldrig våga gå dit igen! Ha en mysig fikadejt ☺

Cornelia    •     •   http://corneliae.blogg.se/

Jag sover också för lite tror jag, behöver sommarlov.

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Men fy med råttorna! Hade jag hittat fem råttor i soprummet hade jag aldrig mer gått dit haha.

Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Alltså VA!!! fyfasen vilken mardrömsupplevelse, sen att de klättrar på tak och väggar.... USCH. Det kryper i mig :'''( är skonad från råttor (såvitt jag vet) här på ön och det tackar jag för! Hehe. Hoppas fikat gav dig annat att tänka på:)

Malin    •     •  

Alltså fy faaaaaaaan! Jag hade grinat och ställt soporna utanför dörren (och fortsatt göra föralltid och hoppats att nån icke råtträdd vänlig själ slängt in mina sopor...)!

Svar: haha men då får jag ännu mer ångest pga miljöförstörelse ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?