Hej darlings!
Ska berätta lite om min midsommarhelg innan det går för lång tid. Nöjer mig med elva bilder trots att jag knäppte av betydligt fler *stolt*. Vi tar det från början:
Jag tog flyget till Ö-vik. Varje gång jag sitter i ett flygplan börjar jag fundera på hur fan det ens är möjligt att flyga. Ni vet naturlagar och sånt. Helt orimligt. Också helt orimligt att man faktiskt gör det frivilligt, människan är inte skapt att vara en mil upp i luften. Ett annat exempel på sånt jag inte fattar är bilden här; hur kan propellern synas så väl på denna bild men vara osynlig i verkligheten pga att den snurrar så snabbt. Klurade så intensivt på detta att jag nästan fick ont i huvudet. Sen somnade jag och vips hade 50 min gått och vi skulle landa.
Då möttes jag av föräldrarna, vi kramades hejhej och tog sen en biltur 30 min ut på landet. Då ser det ut såhär:
Jag tycker om sådana här rangliga hus. Funderar alltid på vad som gömmer sig därinne. Första tanken är såklart alltid ett lik. Andra tanken är att det finns massa snygga prylar som skulle passa perfekt i mitt hem. Vad är er första tanke? :)
Min syster fyllde ju 30 också. Hon hade fått ballonger!
Vi har fått nya grannar sen sist också. Kossor är lite otäcka tycker jag. Söta men oberäkneliga och stirrar på en när man går förbi. Inget hyffs har de!
På midsommarafton fick jag uppgiften att plocka lite blommor. Såhär blev buketten. Är inte riktigt nöjd med insatsen, haha. Lite enformigt. Men till mitt försvar vill jag säga att den var finare IRL. Tog kort från fel vinkel...
På eftermiddagen fikades det i solen. Jag smakde av allt, mycket nöjd med mig själv. Rabarberpaj, vaniljdrömmar och finska pinnar. Allt hembakat as you might se. Vill också ta tillbaka min åsikt om att finska pinnar är tråkigt förresten, de var ju supergoda!
Den här bilden tyckte jag var så rolig! Det ser ut som ett bröllopsfoto! Se vad vi håller i varann kärleksfullt. Haha. Dessutom försvann mina bröst med? Inte för att jag har någon rejäl hylla annars men märkligt ändå.
Just det! Hade en uppgift till - att snoppa jordgubbar! Det var ganska terapeutiskt! Ska se om det finns något sommarjobb som snoppare kanske. 
På midsommardagen regnade det prick hela dagen och var 8 grader. Not so much fun. Vi tände brasa och spelade spel. Kändes som en höstdag. Då längtade jag lite efter Stockholm men ändå mysigt att vara med familjen såklart. Är supernöjd med denna helg, glatt överraskad att midsommar kunde bli så fint!
 
 
 
- innehåller adlinks -
Håll i hatten, nu kommer ett skönhetsinlägg!
Jag är inte så mycket för det där med hud- och hårvård. Skulle behövas och jag vill bli bättre men jag tycker det är rätt trist så det hamnar långt ner på priolistan tyvärr. Men nu har jag hittat några produkter som gör saker och ting lite enklare. Ni ska få se dem.
 
En gruppbild! Som egentligen är rätt onödig eftersom jag har lagt till fler produkter och missat att fota en av dem enskilt. Men ni får ta att detta inlägg inte kommer ha högsta proffsighet.
 Vi börjar med den som inte fick vara med i gruppen. Jag har tipsat om denna förr men jag ÄLSKAR allt-i-ett produkter. Om man ser till priset så är det ingenting, speciellt inte eftersom den inkluderar typ fyra olika produkter. Den underlättare mitt liv. Kommer hem, smetar på, torkar av och sköljer. Sen är jag redo för kvällen. Alltså, inte festkväll utan myskväll då.. om nån nu tänkte något annat ;)
Sen har vi faktiskt en ansiktsmask.Jag vet egentligen inte om sånt här gör så stor skillnad, men det känns lyxigt och jag känner mig snäll mot huden när jag lägger på den. Som en lite segare lotion som ska sitta i cirka 15 min och sen bara sköljas av. Perfekt för mig som inte vågar ha de där maskerna som blir som en hinna man ska dra av. Är det bara jag som är rädd att ansiktet ska följa med? haha.
Åhå, denna <3 Vad ska jag säga? en himla bra spray för ansiktet som ger en *solkysst* touch. Torkar på cirka tre sekunder. Tycker inte det blir ojämnt eller orange. Men man får ju spraya varje kväll typ så det är ju ingen soldusch. Men tio gånger så billigt som soldusch ändå så mycket bra alternativ för oss som lever på budget!
Sen har vi också en solkräm (för barn hehe) som är i roll-on form. Jag fick denna i senaste Testagramlådan. (<-- resten av innehållet där) Den är lovely! Så smidig, inte kladdigt, lagom tjockt lager direkt, torkar snabbt. Jävligt hög solskyddsfaktor som ni ser, men det är bra! Slipper jag ha ångest över att skada min hud. Har ju blivit sån nuförtiden serrni, att jag tycker det är viktigare att ta hand om sig än att vara snygg och fräsch.
Sist, men inte minst, har vi denna härliga body lotion. Den jag berättade att jag verkligen ansträngt mig (och ev skämt ut mig) för att få till en bra bild på, hehe ;) Även den fick jag i Testagrambudet och jag gillar den verkligen. Vill alltid ha krämiga body lotions och denna lever verkligen upp till det. Skynda köp och bli len som en bebisrumpa! 
 
OM ni gillade detta inlägg får ni gärna klicka på det lilla hjärtat. Då vet jag om det uppskattas eller jag kan skippa det framöver. Gäller såklart för alla inlägg. PUSS!
 
 Saker jag ska göra:
- Vara på praktiken såklart! Vill bolla alla mina idéer jag har om saker att införa på sajten. Fantasin flödar, får se om det går hem eller om min handledare tar ner mig på jorden igen.
- Boka tid hos en hudläkare
- Gå ut på byxjakt! Ryktet säger att det är rea nu och jag vill ha brallor som inte är jeans och inte leggings typ. Finns det ens?
- Gå på Powerbabes-picknick
- hämta ut ett paket :D
- Umgås med någon vän i helgen. Mitt sociala liv är ju numera enbart lagt på helgerna. Ska det vara så?!
 
Extremt inzoomad mobilbild, men jag var så rädd för kossorna så vågade inte gå närmare. MEN - det föddes en kalv när vi var där. Så gulligt att mitt hjärta blev varmt. För ett djur!!
 
Saker jag borde göra:
- Gå och klippa mig!! Så jäkla tråkig grej att lägga pengar på när jag bara ska klippa typ 2 cm rätt av.
- Någon slags genomsökning av min dator för något är fel och den lägger snart av misstänker jag.
- Boka Gotland med mammi så det verkligen blir av.
- (som alltid) ringa personer jag inte kommit till skott att ringa än.
- Inte skriva så jävla långa listor i mina inlägg jämt, hehe.
 
 Har ni tröttnat på landetbilder nu? Håll ut, snart är jag färdig!
 
Saker jag vill göra:
- Äta utefrulle.
- Fota ny header med duktig person.
- Gå på massage samt ta en soldusch.
- Ta ett kvällsdopp i Sicklasjön. Kommer inte hända med 98% säkerhet.
- Gå på dejt men vem orkar lägga sin knappt existerande överskottsenergi på att lära känna nya människor? ;)
- Köpa en lägenhet.
 
Saker jag ska blogga om: 
- Några bilder från helgen. Dock inget helt "min midsommar"-inlägg. Snark på det just nu.
- Dag 3 från Nevvan.
- Något djupare inlägg, antagligen fortsättningen på detta.
- Berätta om mina favoritbloggar
 
Det är vad jag vet so far. Tror detta kommer bli en fin vecka! Hoppas er börjat fint, om inte så är det ny dag imorgon så försöka avsluta denna mysigt och bra så är det nya tag imorgon. PUSS!