BACK ON TRACK MONDAY!

Men heeeej!

Hoppas ni haft en härlig helg! Vi hade sol på midsommar! Satt i bara klänning och svettades. Har pratat om vårt härliga midsommarväder i alla mina sociala mediekanaler nu, men det är bara för att jag är så chockad att det faktiskt var fint! haha. Fast vet ni? Det är så skönt att vara tillbaka i stan nu efter en helg på landet. Mysigt javisst men jag blir såå rastlös och vill göra grejer, vara produktiv osv. Nu är jag mer än redo för en vecka till på praktiken!

här är jag och systern 

Två saker slog mig i helgen:
1. Jag måste fan ta mitt premiärdopp snart! Ska googla upp varmaste vattendraget i Stockholm och sen tvinga mig i.
2. Jag älskar att spela sällskapsspel. Kan det kanske vara mysigaste grejen att göra med sin familj? Eller vänner med för den delen, men det är bara när jag hänger med familjen som vi gör det och varje gång tänker jag "jag hade glömt hur mysigt detta är! Måste ha mer spelkvällar" hehe. I vår familj kör vi mest frågesporter av olika slag, alla är övertygade om att de har rätt och vet bäst så det kan bli jävliga diskussioner där mellan varven. Annars är monopol, labyrinten och ticket to ride mina tre favoriter. 

Vi hörs senare i eftermiddag raringar, jag måste kila iväg nu! Som alltid när jag varit i från bloggen några dagar så har jag saknat det! Så taggad på veckans praktik, blogg, liv. PUSS!

 


Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Men åh vilken fin bild på er!! <333
Saknar dig också ju!! Dags att ta en sväng förbi Svedala känner jag.. :,(

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Sällskapsspel är så roligt! Älskar Med andra ord, har världens roligaste minne från när en släkting skulle beskriva Fidel Castro (operasångare) och han ingående beskrev en pastarätt.. även benämningen "en tysk Mc'donalds" på Hamburg haha. Fast allra roligast tycker jag nog ändå att sällskapsspelen på förfesten är ;)
Det enda sällskapsspel som jag verkligen inte tål är Skip-Bo, det var bokstavligen det enda förutom korsord man hade att roa sig med som inlagd. Vill inte ens veta hur många omgångar jag spelat.

Svar: Haha skip-bo! Får jag gissa att du är skadad från eventuella psykiatri-inläggningar!? Vill kräkas på det spelet! Och ja, med andra ord är såå kul! tycker alltid jag är grym på det, haha!
Isa Bylund

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men alltså - sällskapsspel! Hur fantastiskt är det inte??? Det är nog det sämsta med att inte bo tillsammans med en stor familj längre. Cluedo, monopol eller den försvunna dyamanten är liksom inte lika kul med bara mig och Richard, haha! Kram

Svar: jag vet!! älskar det, så mysigt <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?