EARLY MORNING AND SOME PICS.

Godmorgon raringar!
Haha så provocerande att jag tänkte beklaga mig över dessa tiiidiga morgnar jag har nuförtiden, går upp vid 7.15. Dvs normal tid för de flesta. Men det blir inte så jäkla mycket dötid för bloggande kan jag säga. Ska skriva mer i eftermiddag, idag känner jag att mitt mående är som en gungbräda. Just nu ligger den rakt men den kommer snart vicka över till något håll och jag vet inte alls om det blir en toppendag eller ett djupdyk.
Oj, vilka poetiska metaforer jag försökte mig på där.. kanske är min primetime för *kreativa meningar* klockan 7.
 
Vilket knasigt väder det var igår förresten. Strålande sol och sen pang, hagel och regn. Det regnade så intensivt att bil-larm satte igång ute på gatan. Jaja, vem har tid för väderprat. Här är tre bilder från veckan som gått:
 
En sneakpeak från när jag fotade med Rakele. Alltså ordet sneakpeak förövrigt, fy fan vad fult det är.
 
en promenad vid Strandvägen. Tar alltid kort på caféer och restauranger jag vill besöka, har en bucketlist för det serrni. haha. Vill ni se den kanske? Låt mig presentera Ångbåtsbryggan!
 
 
Jag har fotat lite till ett tipsinlägg jag håller på med. Notera att jag går ut, ställer mig på trappen, placerar en hudkräm i rätt ljus och fotar den i olika vinklar. Skammen om någon kommit.
 
 


My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

MEEEEEN JISSES VAD SNYGG!!!? Hallå jag vill ha mer än en sneak preak (håller med angående ordet) typ NU! Ser galet fint ut😍 KRAM

Svar: HAHAH MY, I really like you <3 dina kommentarer får mig alltid att le stort <3
Isa

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh va kul att fota med henne! Älskar hennes foton 😀 Jättefin bild på dig Isa 😚

Svar: men eller hur! så ung också! impad :D så roligt att bli fotade öht, haha! kram fining
Isa

Emmy    •     •   http://nouw.com/emmylarsson

Fantastisk bild på dig, fina Isa!

Svar: tack gulliga <3
Isa

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Äntligen är det där jäkla jobbiga kommentarsfältet från Devote ett minne blott! Eller i alla fall tillfälligt verkar det som när jag läser lite tillbaka här. Så du praktiserar på blogg.se? Så kul!

Jag kikade på lite gamla bilder och då dök du upp där från en helg i Stockholm. Plötsligt fick jag sådan saknad efter din sprudlande energi. Brukar inte läsa vänners bloggar för det blir en så konstig (o)verklighet :) Hur mår du söta?

Jag garvade för övrigt högt åt det där sista stycket i inlägget, haha! Been there done that ;)

Svar: åh! gullis, vad roligt att du är tillbaka! blev lite plågsamt att följa din blogg med när du var ute på helt MAGISKA platser! För avis, haha! Nu ska jag spana in hos dig och uppdatera mig! Nästa gång du är i stan måste vi ses och köra en irl-update, eller hur? Kanske äta mazariner och sörpla kaffe! haha KRAM <3
Isa

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

PS, jättefin bild på dig! <3

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Haha! Klart att vi ska äta mazariner 😘😘


Kom ihåg mig?