ELVA FRÅGOR

Hittade en lista med några frågor hos Alice och ville genast svara på dem själv, så kul! Gör det ni med vettja och tagga mig (kan man göra sånt i bloggar? det såg bra ut att skriva så). Det är sånt här jag vill veta om folk ;)

1. Tre guilty pleasures?
- Skvaller! Får typ ökad puls när någon säger "vet du vad XX gjort.." med en skvallrig röst.
- Halvsmält choklad
- Att snoka på instagramkonton som jag stör mig på bara för att få störa mig lite mer

2. När grät du senast och varför?
Nuförtiden gråter jag mest hela tiden, men senaste gången var nog på planet när jag såg en otrooooligt sorglig film - Colletaral Beauty. Se den inte, feelings overload.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Det här är faktiskt ett rätt stort problem för mig att jag nästan aldrig kan slappna av helt och känna att en situation är kravlös. Inte att jag går runt och leker någon annan men jag är inte helt avslappnad. Men jag kan vara mig själv hemma med familjen i Karlstad. Och såklart när jag är ensam hemma i min lägenhet hehe.

 

4. Tre saker du avskyr?
- när någon låter sitt humör gå ut över fel person
- mineralvatten 
- motvind

5. Hur är/var du i skolan?
Högstadiet: jätteblyg, något av en grå mus. Hade världens sämsta självkänsla och vågade knappt säga/göra någonting av rädsla att det skulle vara "fel".

Gymnasiet: bestämde mig för att sluta vara grå och blyg. Detta var min primetime! Upptäckte alkohol, killar, hängde massor på MSN och tyckte allt var så spännande. Tänk också på att jag bara var 14 när jag började gymnasiet om jag låter väldigt efter i utvecklingen, haha. Pratade lite för mycket på lektionerna men hade ett så härligt tjejgäng och jag mådde väldigt bra! 

 

6. Vad blir du stressad av?
Pretty much everything. Men värst just nu är obesvarade sms/mail och när folk hetsar mig. Typ skriver 15 meddelanden i rad och ba "hallå?? Isa? svara!".

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Det här tycker jag är så intressant att tänka på. Jag tror andra uppfattar mig som väldigt osäker med ett dåligt självförtroende vilket verkligen inte stämmer. Jag har ofta FÖR stort självförtroende och ser mig som smartare/mer kompetent än jag faktiskt är, haha. Sen tror jag också många tycker jag är lite knäpp, alltså den som säger lite knasiga saker och inte beter sig helt som "alla andra".

8. Hur uppfattar du dig själv?
Som en ängslig person men ändå väldigt vettig, jag är inte så snurrig som jag kan verka utan har ofta rätt bra koll på läget. Jag är nog inte jättelätt att ha och göra med tyvärr men jag hoppas jag kan få alla att känna sig bra och jag försöker sprida bra energi. 

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Jag vill sjunka genom golvet när jag/någon annan säger ett skämt som inte landar bra. När ingen reagerar eller verkar fatta vad man menade. OCH, något som hände i NYC, när man går på en gata med massa folk runt sig och snubblar rejält. Inte nödvändigtvis att man ramlar men liksom dyker fram. Vet aldrig om jag bara ska fortsätta gå och låtsas som inget eller skratta eller le åt någon. Absolut värst om väskan flyger ur eller man tappar andra saker.

 
 

10. När känner du dig som vackrast?
Har lite svårt för ordet vacker, det känns så jävla starkt på något vis. Men okej, jag känner mig VACKER när jag är solbränd, har lite fräknar och fixat håret så det ser ofixat ut, tänk efter en dag vid havet. Sen känner jag mig också mycket mer vacker efter två glas vin :))))

11. Något du funderar mycket över?
Jarååå, denna hjärna går på högvarv. På sistone har jag funderat mycket på om jag kommer få barn någongång, har väldigt svårt att se mig själv leva något slags familjeliv. Jag funderar också mycket på hur det känns att bli skjuten, hinner man känna att det gör ont? Tror ni det svider eller värker eller sticker? Funderar också mycket på vilka maträtter man kan göra i micro, meningen "hmm, undrar om det går att göra i micron" far genom mitt huvud väldigt ofta.My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Hahaha asså älskar de stora kontrasterna vad det gäller ämnena i "något du funderar mycket över" 😂

Svar: välkommen till min hjärna :)))
Isa

Anonym    •     •  

Den filmen asså..fick typ ångest efter och storgrät! Lagom charmigt eftersom jag var på date och på bio😂

Svar: hahaa åh nej! den looken när man kommer ut från salongen liksom ;)
Isa

Emelie    •     •   http://motherofbutterflies.blogg.se/

Åhh alltid kul att läsa dessa frågor och svar ✩ Hoppas du haft en bra tisdag hittills. Kram

Evelina    •     •  

Kanske för privat fråga men fungerar din mens som den ska med tanke på att du varit underviktig och sjuk i anorexi tidigare? Kram

Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

haha ÄLSKAR sånna här listor!! känns verkligen som man lär känna personen i fråga lite mer när man läser :)
asså att snubbla offentligt - finns inget värre. Gjorde dock tabben en gång när jag snubblade genom att försöka leta ögonkontakt med någon att dra av ett skratt ihop med - slutade med att jag stod och fulgarvade ensam mitt på Biblioteksgatan i Stockholm .... åååå!!

Svar: Ja, vad roligt att du också tycker det! Jag älskar listor, speciellt med lite annorlunda frågor! Ahh, nej. Känner skammen med dig. aaaawkward
Isa

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Guu vad kul att läsa!! Älskar verkligen dina listor!! =)

Svar: Åh blir SÅ glad, kul! älskar att göra listor, haha!
Isa

Anonym    •     •  

Hej Isa, jag har faktiskt träffat dig och fick INTE bilden att du var osäker med dåligt självförtroende. Första intrycket var snarare tvärtom, någon som inte är rädd för att prata och är bestämd som person. Sen att man kunde skymta en mer sårbar person bakom gör fortfarande inte att du framstod som osäker, mitt första intryck skulle nog snarare vara viljestark.

Kanske kunde vara lite kul att höra :)
/
Josefin

Svar: Hej! Åh, det gör mig SÅ SÅ glad! Vad fint, kul att du skrev. Får jag gissa att det är Josefin jag hängde med på String!? :))
Isa

Anonym    •     •  

Ja du gissade rätt - bra gissat! :) Jag är fortfarande bloggberoende och hamnade inne på din blogg igen för ett tag sen - har fortsatt kolla in då o då sen dess. Tycker verkligen du är bra på att blogga, en varierad och liksom smakrik blogg med mycket av varje. Keep rocking! Kram

Svar: men fantastiska du! vad glad jag blir, synd att vi aldrig fick till några fler dejter, men du vet var jag finns om du vill/kan hänga mer och ens är kvar i stan. haha! kram
Isa Bylund


Kom ihåg mig?