Vi ska starta denna söndag med att spana in en outfit tänkte jag.
Byxdress är verkligen ett sånt ord som bara låter konstigare och konstigare ju fler gånger man säger det.. nu sitter jag och stirrar på det och undrar om det verkligen stavas med x!? haha. Hursomhelst, en varm dag klädde jag mig såhär och eftersom jag hade Amanda vid min sida så lyckades vi få till lite helhetsbilder på min utstyrsel.  
 
 den är i ett jättehärligt, fladdrigt material. Självklart är målet att vara utan strumpbyxor samt ha en annan hudton är kritvit, kommer vara så mycket finare då. Men det var inte SÅ varmt denna dag.
 
Tycker det är så skönt plagg att ha på sommaren, den sitter liksom där den sitter och är perfekt för varma dagar.. nackdelen är när man ska på toa. Försöker uppfinna en smidig metod för det, återkommer när jag kommer på nått!
 
 
 
 Fashionshow over. Nu ska jag maxa denna dag, har så mycket fix att ta tag i här hemma och inför resan, ska sätta igång direkt. Puss!
 
My

Ääääälskar byxdressar, och YEEES PLEASE återkom direkt när du kommit på det bästa sättet för att minimera det jobbiga momenten när man måste på toa haha (tror även det är något du ev. Kommer att kunna få något pris/utmärkelse/diplom för).
Kraam!<3

Emmy

Så fin byxdress på så fin tjej! Hoppas du lyckas klura ut ett smidigt sätt vid toabesök haha, vill gärna veta isf. Lycka till med all fix inför resan och ha en bra dag, andas <3

elin

Vilken snygg outfit , älskar jumpsuiten! har du bytt bloggportal? kramis!<3

Svar: tack gulliga! Jaa, bytte för någon dag sedan. kram!
Isa

Liv Ringström

Den är riktigt snygg ju!

Linda

Men vwooow vilken B A B E du är! <33

Ljuva Julia

FYFAAAAAN VAD SNYGG!

Svar: MEN DU GULLIS <3
Isa

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vilken snygg byxdress!! :D

olivia

Jätte fin!

Lämna gärna ett ord!
NAMN
E-MAIL (lugn. den visas inte)
DIN FINA BLOGG?