EN SOLIG HELG, EN SISTA CHANS & EN EFTERLYSNING!

Hej mina fina!
 Kärlek till denna helgen! Jag har laddat batterierna genom att sova ikapp massa sömnbrist från veckan, umgåtts med bra personer och carpat solen - så så skönt! Inser att jag måste använda helgerna i sommar till att preppa för veckan också, vardagarna bara flyger fram så hinner (eller ja, orkar rättare sagt) inte göra så mycket vettiga saker efter praktikdagarna.
 
Men förutom matlådor, tvätt och annat trist har jag gjort roliga saker också. I lördags hängde jag med Johanna och hade en rejäl catch-up. Det är så jäkla fint med vänner som man blandar alla tänkbara samtalsämnen med, både bollar jobbiga problem, snacka skit om störiga människor och hur knäppa vi egentligen var för några år sedan. Vi köpte med oss frappe och satte oss i Tanto, var visst colorrun där just då så det var festlig stämning. Jag provade en frappefruit för första gången med mynta och passionsfrukt. Så gott och svalkande. Den borde ni prova!
 fin färg va? icke redigerad 
 Johanna ba "tänk på hållningen, håååållningen". Detta var det rakaste jag kunde sitta, hah.
Idag har jag varit på ett ärende i Älvsjö av alla ställen och sen åkte jag och träffade min gullis Elin och hängde i solen ännu mer. Shorts, linne och öppna skor = sommardag.
Angående rubriken så kanske den blev lite dramatisk, men jag ska snart sätta mig och svara på era frågor från frågestunden så om någon har en fråga passa på nu eller lev föralltid i ovisshet. Här är inlägget!
Sen har jag också en efterlysning! Och nej, sluta inte läsa, det är viktigt för mig hehe.
Såhär: bloggisen är inte fin just nu. Jag är inte nöjd med *layouten*. Ni ser tex att jag har tre bilder på mig själv i headern, så narcissistiskt haha. Men jag har noll koll på kodning och HTML och vet inte hur jag byter till bara en stor. Bloggen är ju min lilla bebis så det skaver i mig att jag inte är nöjd med dess look. Egentligen vill jag väl inte ha jättestora förändringar för SÅ noga är jag inte, men jag vill att den ska vara mer läsvänlig. Bredare så text/bilder inte är så smal spalt, ändra headern som sagt, ändra typsnitt på listan till höger. Aaa, säkert ganska lätt för någon som kan koda. Jag kan inte. Efterlysningen gäller helt enkelt: kan någon av er hjälpa mig att fixa bloggisen? Givetvis mot betalning men kanske inte alltför fett, ni vet min budget.. Om någon känner att ni har massa dötid och varför inte sätta sig och koda lite då, please hör av er! FB, mailen (isabylund@gmail.com) eller här. Vore evigt tacksam. 
 
PUSS!


Johanna Utterberg    •     •   http://johannautterberg.blogg.se

Men åh vad god den där såg ut! :) Vad härligt att du har haft en fin helg och fått ladda batterierna lite, hoppas du avslutar denna söndag på något härligt sätt! <3

Amanda Jona    •     •   http://wanderlustbyjona.com/

Hallå, jag kan fixa din design???

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Underbart med såna vänner! <3 Den frappen ser såå läskande ut ☺

Amanda    •     •   http://amandalarsson.nu

Men Gud så mysigt!! Jag vill också ha en catch-up med dig!! Vill höra allt om New York ju <3 saknar dig, vi måste planera att ses snart <3


Kom ihåg mig?