FYRA SAKER JAG ÄTIT PÅ SISTONE

Jag har försökt få en bättre blandning av inlägg på bloggis, ni vet varva långa med korta och djupa med grunda osv. Hade lite brist på fantasi just nu så varför inte skriva lite om mat. Det funkar ju alltid plus att det är typ mitt bästa ämne :))) Nu ska ni få se några av de ätbara saker jag stoppat i min mun senaste veckan.
 
 
Jag har alltid tyckt att donuts är jäkligt överskattat (plus att jag alltid måste googla stavning, hur svårt ska det va). Smaken är väldigt artificiell och lite tråkig. Men syrran propsade på att vi skulle ta till oss den Amerikanska kulturen och handla på Dunkin'. Detta följde med hem. Muffinen (haha fy fan vilken böjning av ordet?) var mitt val. Måste ändå säga att donuts var godare än jag minns. Men nja, skulle inte precis köpa det på café.
 
  
Visst är det alltid så att när man letar efter någonstans att äta lunch hittar man aldrig något? så blev det för oss. Hungriga som djur fick vi iallafall ett mysigt hak med kycklingsallad och prosecco. Resan var invigd!
  
Det här köpte jag lite på chans, minns inte ens namnet men de var så söta! Tror faktiskt det är nån restprodukt från donuts, de var så billiga haha. Bara degen liksom med strössel på. Spännande ändå.
 
Erkänner, detta är en gammal bild. Meeen vi åt jordgubbar i Nevvan och de var såå goda! Blev förvånad, trodde Sverige var de enda som kunde leverera på den fronten.
 
Okej, där tog det slut. Är inte så duktig på att dokumentera min mat pga väldigt ofotogenisk. Men vet ni vad jag är så sugen på? Färskpotatis!! Gud så gott, kan det bli säsong för det snart tack :)
 


Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Men åhh då trodde du ju fel haha, svenska jordgubbar är chanslösa mot dom amerikanska! ;-) Åt (läs fullkomligt missbrukade) jordgubbar när jag var i FL, det var 5 år sedan men jag saknar dom fortfarande haha. Så goda!

http://nouw.com/bellss/tips-pa-resmal-30424061

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Allting ser såååå gott ut! Mums - jorgubbar! Kram

Amanda    •     •   http://mandasdiary.devote.se

Allt såg så himla gott ut<3

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Men åh, massa gott! :D


Kom ihåg mig?