MAKE TODAY SO AWESOME THAT YESTERDAY BECOME JEALOUS

 
 
 
Godmorgon!
 
Om det inte vore för att meningen i rubriken är så lång så hade jag lätt tatuerat in den nånstans. Är inte det så vettigt ändå, att man bara ska jämföra sitt liv och sina dagar med sitt eget. Hur det var igår, eller just nu, och utgå från det när man tänker framåt. Aah, hur kan man bättre starta dagen än med ett cheesy quote va? ;) 
Idag är jag ledig från praktiken för att kicka igång ordentligt imorgon, så taggad på detta även om det känns som att jag nästan glömde det jag lärde mig innan nu när jag varit borta. Har sett att flera av er kommenterat att det är bra att jag bytt till blogg.se för att det är lättare att kommentera, kul att höra! Mycket lättare för mig att läsa/svara också. Jag har en miljon saker, intryck, händelser från NYC som jag vill dela med mig av här i bloggis så kommer nog göra några New York inlägg framöver, vet att alla inte tycker sånt är så intressant men då får ni bara skrolla förbi till nästa inlägg.. 
 
.. kanske ett där jag visar upp granola ;) mums!
 

Annars då? Jag tror jag hamnat i klimakteriet för jag är så jäklans varm. Jag brände mig i helgen också. Jag måste göra matlådor för veckan att ha med till praktiken vilket känns jobbigt för jag vet inte ens vad man kan ha i en matlåda. Suck. Måste bli vuxen nu. Ska möta upp Isabelle idag också och skicka in den slutgiltiga versionen av uppsatsen. Hur skönt det känns på skalan 1-5? Skulle säga 7. Och förresten, hur knäppt det än låter så saknar jag att blogga när jag är ifrån den några dagar.. såå nu ska det bli roligt att få "hänga" med er igen. Glöm inte frågestunden här!
 
Ha en fantastisk start på veckan, pusspusspuss!
 
Ser ni förresten att jag nästan är blond numera? Nåja, nästan iallafall.. Mitt hår blir så solblekt lätt.
 
 
 


Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Ska bli så roligt att höra om resan!

http://nouw.com/bellss

Svar: vad kul att du skriver så <3
Isa

Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

älskar din randiga topp :D

Svar: men tack! roligt att få komplimanger för kläder för en gångs skull, haha! <3
Isa

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Jättefin i ljusare hår också 😊

Svar: Tack vännen! kanske goes platina snart då ;)
Isa


Kom ihåg mig?