MIN SOMRIGASTE KLÄNNING OCH TRE LEDORD!

Hej och godmorgon gullpluppar!
Veckans sista jobbdag, är ni redo för helgen sen? Klart ni är! Min gårdag var så himla märklig, men det får jag berätta mer om i min veckosammanfattning för nu ska jag *beklaga* mig över ett riktigt jäkla i-landsproblem jag har. Min surf på mobilen tog slut i onsdags! Det har varit så jobbigt! haha, vad gör man ens på tunnelbanan/bussen utan internet? Övervägde till och med att ta med EN BOK (!) igår. För man kan ju inte sitta och bara vara liksom.. Men imorgon är det ny månad och ny surf, idag håller jag mig till platser med wi-fi ;)
 
Ska ha en liten modevisning nu med min enklaste, skönaste men ändå somrigaste klänning. Sen vill jag dela med mig av de tre mantran jag tycker vi alla ska ha i skallen idag, främst jag själv.
 
1. Låt inte självtvivlet stoppa dig från att göra det du brinner för! Kan inte ens räkna hur många gånger om dagen jag tänker att någon av mina idéer är för fåniga, konstiga, dåliga etc för att ens våga nämnas. Fast vem ska tro på en om man inte gör det själv?
2. Livet är för kort för att rätta sig efter andras viljor. Hur ofta gör man inte saker som en själv egentligen inte får ut något av, men som man inbillar sig ska tillfredställa andra? Det kanske inte ens är vad andra vill, bara dessa ständiga antaganden hos sig själv.
3. Oavsett det är något stort eller litet - bara gör NÅGOT! Här syftar jag på de där uttjatade småstegen som jag tycker är så viktiga. Det är de som slutar som en stor förändring tillslut. Det händer lite för ofta att jag inte tar tag i saker (kan vara allt från göra något läskigt, bryta ett dåligt beteende till att skicka en förfrågan om ett samarbetes) för att jag intalar mig att det blir en "för stor utmaning idag. Orkar inte just idag". Och nej, man måste inte göra världens utmaningar om man har en dålig dag men gör något. Minsta lilla grej men var inte bara loj och slösa en dag.
 Amen to that sisters, right? Slå på er bästa energi, ta en espresso och gör denna dag så bra det går. PUSS!
 


Em    •     •  

Hej Isa! Detta blir kanske en askonstig kommentar men 1) jag minns att du för ett tag sen gjorde något inlägg om vem du var lik/någon slags besvikelse (?) på att inte vara lik så många "kända personer" (kan i så fall relatera enormt till detta, vill alltid höra vem jag är lik hehe) och 2) har plöjt serien Mad Men ett tag nu och suttit och klurat på varför en av skådespelarna kändes bekant tills jag kom på att hon var sååååå lik dig! Hon heter Jessica Paré! Så pepp på att eventuellt få höra din syn på detta :D

Svar: Nej vad roligt!! Googlade såklart direkt. Mitt utlåtande: TACK först och främst. Så vacker! Tycker hon var himla lik Jessica Biel !? Jag kan inte riktigt se mig själv (tyvärr heh) kanske enbart i hårfärg och eventuellt ansiktsform. Lite avlånga sådär ;) Men superkul att du skrev detta! Det är verkligen så deppigt att inte vara minsta lik någon kändis haha
Isa Bylund

My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Gurl, känner igen mig i att inte ta tag i saker haha, så denna tredje punkten är fanimej en himla bra punkt! Varje liten grej man tar tag i är guld- sedan ska det inte vara massa krav, men det kan vara småsaker som gör att självförtroendet boostas upp! You go girl!
Kraam<3

Svar: Ja men varför ska det vara så jäkla svårt!? Är det svart eller vitt tänket kanske? Typ "antingen gör jag allt eller skiter i det helt". Mycket mycket dumt beteende ;OHa en underbar helg bästa bästa My <3
Isa Bylund

Veronica Pettersson    •     •   http://veronicapettersson.se

Så somrig du är!


Kom ihåg mig?