MINA BÄSTA *BEAUTYPRODUCTS*

- innehåller adlinks -
Håll i hatten, nu kommer ett skönhetsinlägg!
Jag är inte så mycket för det där med hud- och hårvård. Skulle behövas och jag vill bli bättre men jag tycker det är rätt trist så det hamnar långt ner på priolistan tyvärr. Men nu har jag hittat några produkter som gör saker och ting lite enklare. Ni ska få se dem.
 
En gruppbild! Som egentligen är rätt onödig eftersom jag har lagt till fler produkter och missat att fota en av dem enskilt. Men ni får ta att detta inlägg inte kommer ha högsta proffsighet.
 Vi börjar med den som inte fick vara med i gruppen. Jag har tipsat om denna förr men jag ÄLSKAR allt-i-ett produkter. Om man ser till priset så är det ingenting, speciellt inte eftersom den inkluderar typ fyra olika produkter. Den underlättare mitt liv. Kommer hem, smetar på, torkar av och sköljer. Sen är jag redo för kvällen. Alltså, inte festkväll utan myskväll då.. om nån nu tänkte något annat ;)
Sen har vi faktiskt en ansiktsmask.Jag vet egentligen inte om sånt här gör så stor skillnad, men det känns lyxigt och jag känner mig snäll mot huden när jag lägger på den. Som en lite segare lotion som ska sitta i cirka 15 min och sen bara sköljas av. Perfekt för mig som inte vågar ha de där maskerna som blir som en hinna man ska dra av. Är det bara jag som är rädd att ansiktet ska följa med? haha.
Åhå, denna <3 Vad ska jag säga? en himla bra spray för ansiktet som ger en *solkysst* touch. Torkar på cirka tre sekunder. Tycker inte det blir ojämnt eller orange. Men man får ju spraya varje kväll typ så det är ju ingen soldusch. Men tio gånger så billigt som soldusch ändå så mycket bra alternativ för oss som lever på budget!
Sen har vi också en solkräm (för barn hehe) som är i roll-on form. Jag fick denna i senaste Testagramlådan. (<-- resten av innehållet där) Den är lovely! Så smidig, inte kladdigt, lagom tjockt lager direkt, torkar snabbt. Jävligt hög solskyddsfaktor som ni ser, men det är bra! Slipper jag ha ångest över att skada min hud. Har ju blivit sån nuförtiden serrni, att jag tycker det är viktigare att ta hand om sig än att vara snygg och fräsch.
Sist, men inte minst, har vi denna härliga body lotion. Den jag berättade att jag verkligen ansträngt mig (och ev skämt ut mig) för att få till en bra bild på, hehe ;) Även den fick jag i Testagrambudet och jag gillar den verkligen. Vill alltid ha krämiga body lotions och denna lever verkligen upp till det. Skynda köp och bli len som en bebisrumpa! 
 
OM ni gillade detta inlägg får ni gärna klicka på det lilla hjärtat. Då vet jag om det uppskattas eller jag kan skippa det framöver. Gäller såklart för alla inlägg. PUSS!
 


Frida G Svensson    •     •   http://www.fridagsvensson.se

den thickening lotion från Moroocon oil är magisk!

Svar: visst är den!? Har provat den några få gånger bara men tycker den är skön :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?