NÅGRA BILDER FRÅN DAGEN OCH MIN ARBETSSKADA

Hej finingar!
Hoppas ni mår lika bra som jag idag! Har haft en fin dag på praktiken och nu sitter jag och försöker varva ner lite. Hehe genom att sitta vid datorn ännu mer liksom, har nog skärmtid 9 timmar/dag. Säkert jättesunt! 
Jag tänkte iallafall visa er några bilder från idag, inte superspänannde men äsch hur inspirerande kan en vardag vara hos en helt normal människa?!
Såhär såg jag ut idag. har mått lite dåligt över mitt hår hela dagen, jag la mig nämligen med blött hår. Sånt praktmisstag!! borde inte få ske! 
Dags för *snax*. Tyckte förvörigt det var lite pinsamt att sitta och fota på kontoret, både mig själv och min kvarg så försökte verkligen vara såå diskret. Hade dock glömt att min kamera har världens högsta klickljud när den knäpper av en bild. Hur faaen stänger man av det?
Tröttnar aldrig på denna promenadslinga. Vet ni förresten att jag var nära att bli inneboende i en jäkla maffig takvåning på Strandvägen för något år sedan?! Ångrar fortfarande att jag inte tog det.
Jordgubbar gör sig så fint på bild! Kommer sånt härligt doftmoln när man går förbi också. Luktar godare än de smakar :))
Det var lite om min dag det! Vill ni höra om arbetsskadan då? Jag får så ont i mitt lillfinger av att använda datorn såhär mycket. Jag spänner liksom ut lillfingret när jag skriver, lyfter det på något knäppt sätt så högt som möjligt från tangentbordet. Får göra stretchövningar med jämna mellanrum och massera den på kvällarna, haha! Kan någon känna igen det? 
 
Nu ska jag handla och sen preppa matlådor, fan tråkig syssla att behöva göra var och varannan dag. Lifegoal = få så bra ekonomi att jag kan köpa mat ute varje dag.
PUSS!


Gabriella    •     •   http://gabriellasigfridsson.devote.se

Hoppas att lillfingret blir bättre!! <3

Kattis    •     •   http://stellaefoto.blogg.se/

Haha jag lyfter också lillfingrarna när jag skriver på tangentbord, trodde jag var själv som gjorde det. Kan absolut relatera till din arbetsskada!😛

Svar: haha då kanske det inte är så konstig rörelse då ;)
Isa Bylund

B Y / E N G S T R O M    •     •   http://byengstrom.se

åh alltså jordgubbar, helt beroende av det nu!! åt så mycket igår att jag typ mådde illa o fick ont i magen, men sååå värt. de är ju så sinnes goda under sommaren!

Svar: haha ja får väl passa på under sommarmånaderna ;) med måtta kanske då! <3
Isa Bylund

Anonym    •     •  

Stor bokstav efter punkt 😉

Svar: vaaa?
Isa Bylund

Asylmamma    •     •   http://devote.se/asylmamma

Hoppas lillfingret blir bättre! Brukar få ont i alla fingrar när jag sitter länge och jobbar vid datorn så jag jobbar också med fingergymnastik 👍🏻

Svar: haha fingergymnastik.. kanske är framtidens grej det! ;)
Isa Bylund

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Jag håller med om att det är pin att fota sig själv (överallt typ faktiskt) men jag hatar att det är pin.. Ska försöka att ändra min inställning där, mer selfies på offentliga platser åt folket hehe!!

Och du, glöm inte min tävling idag ;) hehe

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Jag känner precis igen den där arbetsskadan! Fick den under min period på kontoret under förra året, haha! Mitt la sig rätt så snabbt, så hoppas din med gör det =) kram <3

FM    •     •  

Jag har aldrig förstått det där med att preppa matlådor. Jag är uppvuxen i en familj där man helt enkelt lagar extra middag och stoppar i en burk och tar med dvs inget extraarbete egentligen mer än möjligen hacka lite extra lök och koka mer pasta. Visste liksom inte ens att det fanns folk som stod och la särskild tid åt att bara förbereda matlådor. I vuxen ålder har jag insett att en del gör det och att det säkert finns anledningar typ att man inte äter middag hemma eller så men det är fortfarande lite märkligt i min värld, det är ju så mycket lättare att bara göra extra portioner till middagen. Gör man mer än en extra så kan man dessutom ha i frysen och välja vad man är sugen på varje dag och inte bara äta samma som till middag.

Svar: jo men det är nog ganska vanligt att göra som du gör. Men då kräver det ju att man äter vettig lunchmat till middag också ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?