NEW YORK DAY 1

Tänkte skriva om vår resa dag för dag, blir lite väl mycket annars. Nu får jag det att låta som det varit såå himla händelserikt, haha. Men nej, inte riktigt så men man måste väl krydda sitt liv lite ändå. 
 
Klockan ringde i Sickla klockan 05.00.. haha, skoja. Så detaljerad ska jag inte vara. Men den ringde faktiskt jävligt tidigt. Så skönt att det var dagsljus ute då. Mötte upp familjen på Arlanda och flygningen gick ovanlig smärtfritt. Dock himla obehagligt i starten när det smällde till precis innan vi lyfte från marken, jag ba "där rök motorerna". Tur jag hade tagit ett lugnanade piller innan och inte ens orkade få panik. Sov som en klubbad säl i 5 timmar och resten av resan åt jag eller såg på film. 
 
såhär såg det ut när jag gick mot bussen
 
 
Jag hade hört innan att sommaren i NYC är helt extremt varm, så jag hade bara med mina tunnaste kläder. Vi möttes av 15 grader och regn när vi landade..how lovely! Men det gjorde inte så mycket ändå när man hade denna vy från sitt fönster
 
 
här står jag med vinden i mitt hår
 
 
efter ett snabbt besök Forever 21 (ja, första grejen man gör i NYC. Fyra våningar stort för tusan) besökte vi Bryant Park som låg rätt nära där vi bodde. Den är mysig.
 
Ganska liten park men ändå som en liten oas där man kan fika..
 
 
.. eller åka karusell om man är den lite mer våghalsiga ;)
 
 
 
Resten av dagen packade vi upp, åt middag, kämpade mot sömnen tills jag slocknade i soffan klockan 19 framför Criminal Minds.
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Hahah på Bloglovin såg jag bara första bilden och tänkte "jaha, vad dassigt Nevvan ser ut", men resten av bilderna alltså - wow! Blir sååå sugen på att åka dit nu, har inte varit där.

Svar: HAHA, ser du inte sicklas svar på skyskrapa där i bakgrunden ;)
Isa

Amanda    •     •   http://mandasdiary.devote.se

Fy vad läskigt med starten hade typ dött av panik haha! Men skönt att resten gick så bra <3

Sanna    •     •   http://sannasrum.se

Ah guuud, känner igen mig så mkt i det där. Sitter alltid och väntar på att den bakre delen typ ska toucha i marken och gå av när planet lyfter, haha. Men skönt att det inte var något allvarligt i alla fall :)

Låter som att första dagen ändå var superbra. Och Forever21... minns att jag gick där i timmar men hittade typ inget av det jag spanat in. Så blir det dock ofta för mig, jag kollar på nätet och vill sedan handla i butik för att klämma och känna (och drömma på nätet först för att stilla shoppingsuget) och har då i princip alltid otur när jag väl kommer dit. Men ändå. Det är störigt men likväl gör jag det varenda gång :P

Amanda    •     •   http://devote.se/amandagrenthe

Men åh vilken dröm men NY!:D


Kom ihåg mig?