NEW YORK DAY 2

Fördelen med jetlag när man åker till USA är ju att man får ut jävligt mycket av dagarna, de blir rätt långa. Första gången jag vaknade denna morgon och tänkte "nääe nu är det dags att gå upp" var kl 02.14 :)) Lyckades dock halvslumra till 6-snåret, då fick det fan vara nog. Åt vad som kom att bli standardfrullen dessa dagar; rostbröd som består till 98 % av luft med cream cheese och gurka. Grekisk yoghurt,flingor och jordgubbar. Klockan tio i sju gick jag och Paula ut genom dörren, New York skulle utforskas!  
tror inte jag överdriver om jag säger att jag har 30 bilder på Empire State building, men den är ju så maffig. Här är bild nummer ett. Ska inte visa alla, lovar hehe.
Nästa stopp blev Flatiron building. Det är så mycket häftiga byggnader i NYC, tog kort på typ alla fasader jag såg. Däremot är det även så himla mycket skräp, skyltar och arbetsplatser som förstör bilderna. Här hade jag tex velat klippa bort halva bilden neråt. Men det hade inte blivit så fint tror jag.
Efter denna utflykt frös vi, det var väl runt 13-14 grader och klockan hade hunnit bli 8. Det var med andra ord dags för förmiddagsfika, haha! Vi köpte som sagt donuts och riktigt (!) kaffe och gick hem för att vänta ut att staden skulle vakna till.
 Sedan var det dags för något som jag verkligen ville göra, ta en promenix på high line. Det är en gammal järnväg som byggt om till en lång promenadslinga några meter över marken. Väldigt mycket att ta kort på, utsikten var en mix av höga byggnader i *horisonten* och små lägre hus som ser mysiga ut. Hade gärna flyttat in. Där ser ni också bild två där Empire State buildning är med på ett hörn ;) 
Rälsen har också fått ligga kvar, säkert för att vara stämningshöjande.
  Det här var ju den dagen jag och Paula gick på lunchjakt i vad som kändes som en evighet, tillslut hittade vi ett väldigt hak som kändes som en brittisk pub. Säg hej till min syster! Och såklart en flagga i fönstret också, världens mest patriotiska land hehe.
 Jag utforskar menyn. Ser lite ut som jag spelar piano.
Det här åt jag. Vi fick in två miniflaskor med bubbel, det var festligt. Då kände jag mig som att jag hörde hemma där på Upper East Side..
 Nu blir inlägget superlångt så vi snabbspolar några timmar där vi gick runt och kikade, tog bilder och säkerligen gick in i massa butiker. Sen skulle vi hälsa på min vän Anders på hans jobb. Såhär ser det ut i deras lunchrum. Lunch with a view skulle jag kalla det. 
 Nu får ni säga ärligt, är dessa inlägg för långa så ni tröttnar? Eller är det kul att se vad vi hittade på? Let me know så kan jag anpassa mig efter önskemål ;) 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Jag ÄLSKAR resebilder, så såna får du gärna fortsätta med :) Empire State Building alltså, vilken maffig byggnad!

Svar: YEY! tack hörredu, älskar att skriva dem också nämligen ;)
Isa Bylund

Lorissa Lovebomb    •     •   http://lorissalovebomb.com/

det ser verkligen så himla himla häftigt ut! <3

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Jag vill typ att de ska va längre!!! Älskar New York <333 Highline är så coolt också, älskar det där!

Svar: åh gulliga du! kul att läsa! älskar NYC så så mycket, magisk stad <3
Isa Bylund

Amanda Granfeldt    •     •   http://mandasdiary.devote.se

Älskar att läsa dessa inläggen, saknar det så himla mycket så är nog därför haha! Så sjukt cool stad, får gåshud <3

Svar: men visst är det världens mäktigaste stad!? Love it!
Isa Bylund

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG    •     •   http://beattriicee.blogg.se/

Ser underbart ut!! :)


Kom ihåg mig?