PLANS FOR TODAY!

Hej babes!
Hoppas ni mår bra idag! Är så pepp på denna torsdag, känns som jag borde vara trött men jag är så uppe i varv just nu. Kanske kommer kraschen i helgen, kanske har jag mer energi nu av alla jäkla jordnötter jag äter. Haha, fan rädd att utveckla allergi snart. Jaja, jag gillar iallafall att vara på detta humör, ska uppskatta det!  
Tänkte dela med mig av dagens to-do, men first of all ska ni få se tre högst random bilder från min vecka:
 
1. Jag
2. En jäkla fin park med utsikt jag hittat!
3. Jag har gjort min psykologläxa och ätit djungelvrål. Suger av dem och spottar ut när saltet är borta. Det där lät väldigt snuskigt ja. Gillar förövrigt att göra min psykologläxa, känns som jag *arbetar med mig själv* då. Och det vill man ju.
 
Nu är bildvisningen gjord så ni ska få höra om torsdagsplanerna. Tycker vi kör punktform som alltid:
- Ska ha en förmiddag på Nyheter24-kontoret. Dela inlägg, börja skriva på en artikel och fundera ut frågor till en intervju nästa vecka.
- Åka till söder för att göra en intervju med Linda från Influencers of Sweden, det känns så roligt! Både att få se deras kontor men också att intervjua. Som jag nämnt förut så är det dock klurigt att få till bra intervjufrågor alltså, de måste ju vara lite festliga, ha en röd tråd och helst bidra med någon form av info. Ni måste läsa resultatet sen och ge mig feedback för framtiden!
- Sedan ska jag hem, öppna ett paket, fota lite grejer till inläggsidéer jag har. Tänkte för en kort sekund skriva "arbeta med bloggen" men stoppade mig som tur var. Skäms alltid när icke-storbloggare använder det uttrycket. 
- Efter detta är planen att jag ska bocka av lite från listan i detta inlägg. Känner att jag måste leva upp till veckans to-do's. hehe.
 
Sen lär det bli kväll och då ska jag mysa, se fram emot en fin fredag och förhoppningsvis vara nöjd med mig själv.
PUSS mina stjärnor. Gör denna dag så bra ni kan och för guds skull jämför inte era prestationer med andras 
 
 


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men alltså guu vad mycket kul du har framför dig!! Man blir inte alls avis på x antal utav dom där punkterna nej ;) Kram <3


Kom ihåg mig?