POLKAGRIS-TÄVLINGEN - mitt bidrag!

Hej hallå!
Nu är det en tävling på gång som ni bara måste vara med i, så himla rolig! Ni hittar info här. As you can se handlar den om godis så jag tror faktiskt jag kommer ta hem detta, men ni kan ju alltid försöka vettja.
Man ska alltså beskriva hur ens drömpolkagris hade sett ut, smakat och bestått av om man själv fick välja. Vinnarbidraget kommer faktiskt produceras och säljas i butik i Gränna vilket känns som en cool grej att ha på sitt CV.
 
Nu ska ni få höra hur #minpolkagris hade varit! Det hade varit relativt små bitar så man inte måste sitta med en stor klubba i munnen liksom. Det hade varit en touch av jordnötssmör i smeten istället för den där mintiga smaken, när polkagrisen stelnat ska den doppas i ett tunnt lager choklad för.. eh, motivering överflödig. ALLT blir bättre med choklad. Jag antar att det här inte kommer bli en klassisk polkagris precis med tanke på att jag tar bort mintsmak och dessutom vill att den ska vara lite mjuk i konsistensen, meeen man ska väl våga tänka nytt va?
 
Såhär kommer inte min se ut, men visst var det längesen man åt denna klassikern? Undrar alltid VEM som köper de där på lösgodiset!? haha.
 


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men guu vilken kul tävling!! Är dock inget fan av jordnötssmör, men idén med choklad - där har du verkligen något ;) Kram fining och ha en toppendag <3

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Jag kan meddela att jag är en sån där som köper polkagrisar i lösviktspåsen ;)

Svar: hahaha jag är SÅ INTE förvånad ;))
Isa


Kom ihåg mig?