SISTA JOBBDAGEN & BILDER FRÅN SISTONE

Hej godingar!
 
Idag jobbar jag mitt sista pass på Bukvy, känns faktiskt himla ledsamt. Men ser ändå fram emot den nya praktiken och att få starta ordentligt här på blogg.se när jag är tillbaka från NYC. Har många idéer och saker jag vill göra/skriva om, ska bli SÅ roligt i sommar!
I eftermiddag ska vi också prata om sommarmål här i bloggis, har funderat lite på mina i helgen och det var väldigt motiverande att skriva dem sådär svart på vitt. En av punkterna kommer vara att skapa en matbudget! Alltså herregud, jag gjorde misstaget i en svag stund att räkna ut hur mycket pengar jag lagt på mat/fika i maj. Det var verkligen inte bra. Trodde jag var ekonomisk men det där var fan katastrofalt. Don't do that om ni vill slippa pengaångest! Men mer om sommarmålen i eftermiddag (lovar, kommer ta upp annat än min ekonomi så hoppas ni inte blev avskräckta haha)
 
Tänkte vi ska se vad jag pysslat med senaste dagarna genom att kika på lite *snapshots*. Ni får mer än gärna säga vad ni tycker om bredden på bilder jämfört med texten. Vet inte hur man ändra bredden på själva textraderna och kan inte avgöra om det är fult/störigt när bilderna är bredare?
 
 
En dag såg jag ut såhär. Vet inte om det syns men jag har en touch av vit eyeliner här. Det är en sån grej som känns väldigt 2005 men om man lär sig hantera den tror jag verkligen det kan göra underverk för ögats form. Mvh er sminkguru. 
 
 
I lördags var jag och hälsade på Sandra på mitt gamla jobb. Saknade det nästan lite <3 Såhär ser det ut, väldigt östermalmigt!
 
vi har så fina blommor på jobbet. Uh jobbig insikt att jag blivit en sån som fotar en bukett blommor och delar på min blogg..
 
Jag har också haft mitt pepp-halsband. Försöker tvinga mig att vara modig varje dag!
 
Jag har provat denna BUS:en. Fick ju den av Josefin på deras bloppis. Så smidig för den ska sitta på 3 min på fuktig hud i duschen och sen sköljas bort. Slipper kladd och fläckar överallt! Återkommer när jag ser resultatet. Ni hittar den här (adlink!), ser nu att det var riktigt schysst gåva av Jossan, hehe ;)
 
 
Jag har köpt en ny bikini! Tycker den är så gullig. Otroligt förvånad att jag köpte bägge delarna utan att prova och den satt som ett smäck. Aldrig hänt vid ett bikiniköp förut. Nu finns det inga ursäkter att inte bada :)
 
 
 
 


Kattis    •     •   http://stellaefoto.blogg.se/

Så roligt att se lite vardagsbilder och blir spännande att se vilka mål du har förutom budgeten!☺

Mikaela    •     •   http://orsin.blogg.se

Vilka härliga bilder :)

Ellen    •     •   http://ellenlindberg.se

så himla roligt att höra att du ska ha praktik på blogg.se! tror det är en sådan intressant bransch att arbeta i, utöver att själv blogga i alltså :) och bikinin, så himla fin!

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Såå fin bikini 😀

Svar: men tack fina du<3
Isa

Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

Åå den där shower-brun utan solen är jag mycket sugen på att testa. Kul att höra om du gillar den sen :)

Svar: jaaa, rapport kommer när jag testat den mer än en gång som nu ;)
Isa


Kom ihåg mig?