SOMMARMÅLEN 2017

Hej raringar!
Eftersom det både är måndag och ny (nåja, relativt) månad har jag nystart-feeling och tänkte därför skriva om ett av mina favoritämnen - mål i livet! Mår så jäkla bra av att sätta mig ner, fundera lite och skriva ner vad jag vill göra kommande månader, så nu ska jag dela dem med er. Strukturerad som jag är så är de indelade i kapitel, såklart. Blandar med sommarbilder från 2016. 
 
 
Kommer vara där i sex veckor, fram till 1:a augusti och jag ska köra 110%. Ska göra mitt allra, allra bästa och verkligen känna att jag är nöjd med det jag gör, inget halvdant som det blev i plugget när jag försökte göra så mycket olika saker samtidigt. Detta är så viktigt för mig och framförallt är det exakt sånt jag tycker är roligt att pyssla med, och vill fortsätta med i framtiden så det gäller verkligen att *visa framfötterna*. Har inte bokat in något förutom just praktiken första veckan bara för att inte lova saker och sen bli stressad för det.Vill skriva många artiklar med bra innehåll, sätta ihop roliga listor, komma på nya koncept, hitta nya favvisar till veckans blogg.. ja, har många idéer och tankar och hoppas få genomföra dem :)
 
 
 
 
 
Denna är rolig att tänka på! Tycker allt kring bloggis känns roligt just nu, men vill strukturera upp det lite mer. Ha vissa teman som återkommer varje vecka (typ måndaslista, torsdagstips eller något liknande), max ett *djupt* inlägg i veckan, fota mer (hehe säger alltid så men tänker att det faktiskt går att genomföra när det är bättre väder) och kanske börja tänka kvalitet före kvantitet. Ska också göra ett samarbete gällande kläder så det kommer dyka upp åtminstone två outfitsinlägg i juni, and that is not a joke my friends!
 
kommer sitta mycket vid datorn i sommar, heh. Fast byt devote till blogg såklart då ;)
 
 
 

- Okej, här kommer ju den där budgeten. Har satt en gräns för vad jag får handla mat för och sen även ett fikakonto. Måste bli mer ekonomisk och inte småhandla varje dag på typ Ica i NK utan istället storhandla, göra matlådor etc. Och även fika hemma med vänner istället för aaaalltid på café. Usch, blev trött bara av att tänka på det. Tråkigt!
- Jag ska ladda ner en app för att öva engelska. Min engelska är helt okej, jag förstår väl typ allt och kan göra mig förstått i vardagssnack, men mitt ordförråd är inte så fett och när jag ska formulera meningar som är något mer avancerade än att berätta om min dag eller beställa en kaffe så är det så jävla illa. Det kommer då och då in kunder i butiken som pratar engelska, en gång skulle jag förklara vägen till en butik på Östermalm som jag knappt kan beskriva på svenska och en annan gång skulle jag beskriva väskornas olika modeller, funktioner och material för en Amerikan. Alltså nej, det var bara fruktansvärt genant och ska inte hända igen.
- Börja träna. Vad som helst, bara jag får bygga muskler. Är fortfarande mest sugen på simningen men det blir lite av ett projekt. Men vi får se!
 
 
 
 
 
 
 
Ja det är fan mycket det! Har alltid 1000 saker på min summerbucketlist, men om jag ska nämna de som faktiskt är rimligt genomförbara så vill jag:
- gå på Grönan
- åka till någon av skärgårdsöarna och ha nån slags sommaridyll-dag
- ha många pickickar, både på dagen med fika och kvällen med plockmat och vin
- åka till Karlstad minst en gång
- dricka ohälsosamt mycket islatte
- ta kvällsdopp i Sicklasjön. Eller ja, bada överhuvudtaget mer än 2 gånger
- gå på bio en regnruskig kväll
- hångla! Ja, dejta iallafall. Nu får det vara nog med celibatet
- gå på loppis, gärna en på landet. Myrorna räknas inte
- Åka på utflykt i Stockholm till något "lantligt" ställe och strosa runt, fika (ja, de måste ha nått charmigt lite café i typ ett växthus) och njuta av livet.
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Men GUD vad kul! STORT GRATTIS :D värsta drömpraktiken ju! Ska bli spännande att följa.

(Plus att det inte blir så JOBBIGT att kommentera dina inlägg som på Devote.se, där jag måste fylla i alla uppgifter manuellt ;) )

Svar: Gullesnuppa - tack! Gillar kommentarsfältet här MYCKET mer redan, smidigare <3
Isa

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Relaterar så till det där med bloggandet! Är så himla taggad på vad allt med bloggande heter och vill verkligen utveckla bloggisen.

http://nouw.com/bellss/blommiga-byxor-30334011

Amanda    •     •   http://mandasdiary.devote.se

Så roligt inlägg, allt låter ju super <3

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh va skönt att ha dig här på blogg.se igen ☺ Vad ska du göra på praktiken? Är lite trögfattad här vad ditt "jobb" blir liksom.
Så mycket mysiga saker du vill göra i sommar. Bara börja bocka av 😃

Svar: haha, jaa men det är så mycket lättare att läsa/svara på kommentarer också! Svarar på den frågan i frågestunden <3
Isa

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Känner rent spontant att vi ska hänga jättemycket i sommar och bocka av flera av bucketlistpunkterna!

Anna    •     •  

Kul inlägg! Men ser gärna att du gör mer än max ett "djupt" inlägg per vecka. Tycker de är bland de bästa :)

Svar: men du är för gullig! tror dock du är rätt ensam om att tänka så. De flesta vill ha lättsamma saker i bloggar ;)
Isa

Sara    •     •   http://nouw.com/sarastorback

Men åh vad många himla bra mål! Lycka till med praktiken och med alla andra utmaningar också :)

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Praktiken låter så himla rolig, vill veta meeeeer!! <3

B Y / E N G S T R O M    •     •   http://byengstrom.se

Åh kul att lisa alla dina mål inför sommaren! En sån borde jag själv göra =) Lycka till på praktiken, kommer gå galant de där :D

Veronika    •     •  

Café Drömkåken! Ligger dock i Norrtälje... men det var typ som ett Pippihus! :) den var fin och mysig, men du behöver en bil för att ta dig dit...
Kanske btw ska säga att jag börjat läsa din blogg, gillar den, gillar ditt sött att skriva på! :)
Keep up the good work! Synd att vi inte spontant kommer ses i sommarstugan längre... kram

Svar: men HEJ!! gud vad roligt att du hittat hit! Du får höra av dig om du har vägarna förbi Stockholm, så får jag hälsa på lillan också <3
Isa

Linda G    •     •  

Vilken härlig lista och va mysiga sommarplaner. Jag har också två tips om mysiga fikaställen som jag tycker passar in på "cafe i växthus". Båda ligger dock en bra bit utanför stan, mot Ekerö, men kan du få sällskap med någon med bil så är de värda en liten tur. Det ena heter Rosenhills Trädgård Café & Musteri och det andra stället heter Äppelfabrikens musteri, café & gårdsbutik. Så mysiga och idylliska ställen!

Svar: åh tack för tips!! ska anteckna alla tror jag på min "caféer att besöka" lista ;) Har hört om Rosenhills men inte det andra. Kram! hoppas du får en strålande sommar!
Isa

Sriwanna Salomonsson    •     •   http://sriwanna.blogg.se/

Jag tyckte väl att jag kände igen bilden :-) kul för dig - stort grattis Isa :-) tjoho!!!

Svar: åh men vad roligt att du skrev! Tack! spanar massa i din blogg nu efter härliga inlägg att dela ;) kram!
Isa


Kom ihåg mig?