TIDERNAS BÄSTA TV-KARAKTÄRER

[tidsinställt, men känns lämpligt inför lördagsmyset]
Hola amigas!
 
Just nu ser ju jag på evighetsserien Blacklist, jag tror dock att jag närmar mig slutet nu. Vill nästan det för jag ser fram emot att få ta del av lite andra serier som legat på vänt dessa månader. Men om ni missat Blacklist måste ni se den, ett av mina bästa serietips! En av huvudpersonerna där är Reddington och I fkn love him! Vill ha honom i mitt liv, han är så skön och lugn och trygg. Litet minus kanske att han är en efterlyst brottslig och mördar folk till höger och vänster. Men det skulle vara så skönt att veta att det finns en person som bryr sig om mig som kan lösa alla tänkbara situationer jag hamnar i. Undrar om det är oansvarsfullt att tänka så när man är 27? Hmm, det är ett annat inlägg det. Eftersom jag gillar den karaktären så mycket så började jag tänka på andra karaktärer jag sett i serier och filmer och gillar lite extra. Ni ska få se om ni håller med vettja!
 
Ja, som sagt Reddington. Skrev ju ovan vad jag gillar med den mannen men vill visa hur han ser ut också så kanske ni känner igen honom
 
 
Från filmen med samma namn. Hon äger sin white trashness (?) så otroligt mycket! Världscool! Julia Roberts är ju en av mina favoritskådisar också vilket gör att karaktären blir ännu bättre. Önskar jag kunde komma på repliker och mothugg lika snabbt som henne.
 
  
En av huvudrollerna i The Fall. Så befriande med denna starka, coola och respektingivande kvinna som för en gångs skull är den som beter sig "svinigt" och leker med killarna, ställer krav och bestämmer. I 99% av alla kriminalserier har en man den rollen, men i The Fall är det faktiskt tvärtom vilket känns otroligt härligt. Hon är inspirerande på många sätt.
 
 
 
 
 
Minns när jag såg den filmen första gången och tänkte att jag ville vara exakt som henne. När jag gick i högstadiet så var karaktären Elin precis som de tjejerna jag drömde om att vara samtidigt som jag var rädd för dem pga hårda och coola attityder och lite elaka. Jag måste haft nån girlcrush på henne för jag såg henne som perfektion, både till utseendet och personlighet. Hon hade väl lite dysfunktionell familj i och för sig, men det var väl det enda jag inte ville ha som hon hade.
 
 
Ross i Vänner alltså. Han är nog den absolut roligaste personen som finns! Tänkte skriva "som jag känner" här men insåg att vi kanske inte riktigt känner varann.. Vet inte om det egentligen handlar om en grym skådespelare men jag fnissar så fort han säger något. Och hans minspel sen då, åh vilken människa ♥
 
 
Bonus-info: när jag skrev det här inlägget googlade jag The OC för jag ville jag ta reda på en sak om den serien. Läste då att de ska föreställa 16 år i den serien. Say what? Känner spontant att jag nog var världens tråkigaste 16-åring, mitt liv var verkligen inte så händelserikt och dramatiskt då.
 
 
 
 
Jag måste faktiskt nämna en rollfigur jag ogillar så himla mycket också, har alltid stört mig på Meredith i Grey's Anatomy. Noll energi, exakt samma tonläge hela tiden, exakt samma sinnestillstånd (verkar det som). Usch, det kryper i mig av att se henne för hon är så.. neutral hela tiden. Så loj och typ blasé gällande allt. Alla blir kära i henne också, fattar inte? hehe bitter tjej här.
 
Nu vill jag höra om er, har ni någon favoritkaraktär? Så tråkigt om det bara är jag som babblar här hela tiden ;)


Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

Håller verkligen med dig om Ross Geller - heeelt fantastisk karaktär. Så jäkla kul när han alltid hamnar i jobbiga situationer som han måste ta sig ur XD
Men har egentligen alltid haft lite svårt att avgöra vem i Friends-gänget som verkligen är roligast. Phoebe är ju också helt amazing, så sjukt wierd hon är asså hahah!!

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Allra bäst måste ju ändå Kardashian-familjen vara, om dom gills ;)


Svar: haha helt klart! De är ennna riktiga karaktärer ;)
Isa

FM    •     •  

"Hej jag gillar brittiska annorlunda män"

Dr House
Sherlock både i elementary och Sherlock
Cal Lightman i lie to me

Svar: känner bara igen House - men JA!!
Isa

Anna S    •     •  

Åhhh håller med om Meredith, har alltid stört mig på henne!! Så beige personlighet på något vis.

Även kul det där med Elin från Fucking Åmål. Jag är, likt dig, från en liten stad och jag tror att Elin var en karaktär som var typiskt "småstads-cool". Jag var avundsjuk på hennes kläder men har nog aldrig gillat hennes personlighet. Roligt även att alla tjejer från min skola som var min stads "Elins" nu alla är kvar i samma stad med ett par ungar. Likadant för dig kanske? :)

Svar: hahaha småstads-cool! Fy fan vad man ville vara det! Ser ibland dagens småstads-coola när jag är hemma i Karlstad och kan direkt identifiera dem, trots att de är 16 typ ;) tonåringen i mig försvinner nog aldrig för jag får fortfarande en liten längt att va med i gänget. haha!
Isa

Anonym    •     •  

Håller med om the O.C. När jag var 16 vågade jag knappt säga ordet sex utan att rodna.
Men tiderna förändras helt klart!

Svar: hahaha exakt! och droger visste jag knappt vad det var ;)
Isa

Frida    •     •   http://fridasfriday.com

Stella alltså, bästa karaktären!


Kom ihåg mig?