TORSDAG 22:A JUNI

Hej kompisar!
Idag fyller min älskade, bästa, fina syster 30 år! Galet va? 30! Stort grattis till dig iallafall! 
Idag ska jag faktiskt "jobba" hemifrån (framöver kommer jag kalla det jobb även om jag vet att det är praktik) någon timme innan det bär av mot Arlanda och det obehagliga propell-flygplanet som förhoppningsvis ska ta mig till Ö-vik. Ska bli väldigt väldigt mysigt med lite lantliv, mys med familjen och fira syster. Ska försöka göra massa sådär sommarklyshiga saker, typ gå barfota och plocka en blombukett, äta jordgubbstårta och åka ut med båten. Kommer säkert regna hela helgen så då spricker målbilden direkt, haha!
 
Rätt fint i Ö-vik, eller hur?
 
En sak som absolut inte har med inlägget att göra men som jag ändå tänkte på igår.. ett av mina värsta och obehagligaste ljud är pussljud. När par sitter och småkysser varann ..och kanske gnuggar näsorna mot varandras också. Tillåt mig att kräkas. Nästan värre än naglar mot griffeltavlan. Huvva!
När jag ändå hoppar hejvilt mellan olika ämnen kan jag passa på att berätta att jag kommit in i en ny period nu när jag ÄLSKAR allt som är gammalt, gulligt, pittoreskt och lantligt. Som huset här nedan.
Vill åka till handelsträdgårdar och köpa hem nya växter, gå på loppisar och fika på ställen där man får kaffe i en liten serviskopp med fat och de har hembakade kolasnittar. Gärna blommiga tapeter också och hemmasydda dukar på borden. Vill sitta i en hammock och läsa en bok eller virka. Näääää där gick gränsen, kommer nog aldrig ägna mig åt *hantverk*.
 
 
Innan jag tar tag i dagen vill jag bara säga en sista sak - det kommer ett önskeinlägg snart! Det är nämligen flera av er som vill veta mer om praktiken, vad jag gör, hur dagarna ser ut osv. Givetvis kan jag göra det! Ska försöka få tillfälle att smyga runt och fota lite i Nyheter24 huset så jag kan visa er. 
 
Ha en fin torsdag, snart långhelg! Pepp!

PUSS
 


Veronica Pettersson    •     •   http://nouw.com/veronicapettersson

Ååh, spännande med önskeinlägg! Nyfiken på hur du har det på din praktik. 😘

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Åh, grattis till henne!

Kul ändå att min bror fyller 30 i augusti! och du och jag är också lika gamla ;) hehe

Svar: Nä? vilket sammanträffande! ett tecken att vi ska vara vänner va? ;)
Isa Bylund

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Ska bli så kul att läsa mer om praktiken!

Heléna    •     •   http://helna.blogg.se

Underbara bilder - så fint! Grattis till din syster! Låter som underbara planer så jag håller tummarna för solsken så det blir barfota promenader med blommor i håret för dig :D Glad midsommar <3 Kramar <3


Kom ihåg mig?