När jag hade frågestund var det många som bad mig berätta om mina favoritbloggar. Your wish is my command! Tycker dock det är supersvårt att välja, har olika favoriter beroende på vad jag är på för humör. Men här är fem av dem jag läser så gott som dagligen. Skriver inte med de jag hänger med IRL, ingen nämnd ingen glömd av dem liksom.
 
Såklart hon ska vara med på listan. Michaela har en sån himla bra mix av inlägg på sin blogg, allt från mode till resor och texter om hur hon faktiskt mår i stunden. Favoriterna enligt mig är hennes "min helg i bilder", tänker alltid att jag vill ha exakt sådana helger. Tycker det är skönt att läsa Michaelas blogg för den är inte helt perfekt utan ibland är det mobilbilder, ibland inlägg lite på språng, mer avslappnade outfitbilder än många andra storbloggare. Aaa, jag gillart!
 
Frida har en av de mysigaste bloggarna. Hennes bilder är riktigt fina med snygg redigering och hon verkar vara så duktig på att göra vardagen fin. Något som jag alltid blir inspirerad av när andra gör för jag själv måste (MÅSTE) bli bättre på det. Ni vet, frukost på sängen ibland, styra upp mysiga picknickar, ha middag med vänner en torsdag. 
 
bilder från Fridas blogg. Otroliga resor och mysiga middagar.
Denna är så självklar, men Josefin är ju peppisen nummer ett. När hon skriver inlägg om att nå sina drömmar, hur man skapar sitt drömliv osv så spricker jag nästan av motivation att sätta igång genast. Dessutom gillar jag att se alla hennes asseccoarer för hon är bäst på smycken och man får alltid massa nya idéer. 
 
Denna blogg är så jäkla.. vardagsmysig. Haha. Letade efter ett passande ord men kom inte på något bättre. Hon lever ett liv som känns lite mer "rimligt" att en själv skulle kunna ha än de större bloggarna som jag följer. Fast hon har ändå superfina bilder, bra blandning av inlägg (tydligen ett återkommande tema i bloggarna jag gillar) och den där mysiga vardagen jag inspireras av! Mycket fina Gotlandbilder också, så idyllisk ö!
 
Tycker hennes blogg förtjänar såå mycket mer uppmärksamhet! Blir alltid så imponerad över hur proffsiga och genomarbetade hennes inlägg är. Det känns som hon tar bloggen på stort allvar och verkligen vill ha den snygg, vettig och bra. Hon lyckas! Dessutom bor hon i Paris och langar massa fina bilder därifrån. Wow, så vacker den staden är!
 
bilder från SandraNicole. Inspirerande arbetshörna och fina Parisvyer.
 
 
 EN MINI-LISTA MED ANDRA BRAIGA:
- En blogg jag upptäckt ganska nyligen (och som jag önskar uppdaterade oftare hihi)
- En bloggerska som är min nuvarande stilikon.
- En tjej jag skulle vilja byta liv med.
- En blogg som gör mig inspirerad inom de flesta områden.
- En som gör mig avundsjuk när hon reser. Grymt vackra resebilder! 
- En otippad blogg som jag läser. Inte för att den är dålig eller pinsam men mest för att vi har så olika intressen, hon gillar sömnad, pyssel och bor på landet. Men ack så mysig den är! Vill hänga med na.
- Den roligaste bloggerskan. Hennes inlägg där hon återberättar om en dag/helg/resa sitter jag och flinar rätt igenom. Så klockrena uttryck!
GoForFit

Oh, grymma tips ju! Jag älskar att hitta nya bloggar. Nu hittade jag många nya guldkorn jag aldrig tidigare besökt :D

Asylmamma

Åh vilket kul inlägg, så kul att få tips på nya bloggar att följa 👍🏻

elin

Roligt att se vad du läser för bloggar :)

Finurliga fröken

Åh va roligt! Älskar att få tips om nya bloggar. Och alla dessa var faktiskt nya för mig. Kram

Ida Jansson

Nu har jag lite nya bloggar att läsa 😃

Paula

Min favoritblogg är din!! :)

B Y / E N G S T R O M

åh så härligt med lite bloggtips! fastnade direkt för floras blogg! :D

Sandra Nicole

Men ÅH vilka fina ord!! Tusen tack kära du, blir så glad att höra att det märks att jag verkligen vill lägga ned tid och energi i mina inlägg och av ett bloggproffs som du. Gud vad du peppar!! Ska genast kolla in din andra favoriter också. Kram! <3

Frida

Men stort tack going! Blev så glad när jag läste detta :)

Lämna en kommentar?
NAMN
E-MAIL (lugn, bara jag som ser)
DIN FINA BLOGG?