FEM SAKER JAG TÄNKER PÅ.

✦ Nu bestämmer jag att det är okej att börja äta risgrynsgröt. Fy fan vad gott det är, speciellt när man öser på kanel och rör om så det är typ en brun sörja (mumsig beskrivning). Kom på nu att jag nog aldrig ätit hemgjord gröt, smakar det annorlunda?
 
✦ Imorgon har Solsidan-filmen premiär! Kan det bli annat än succé, solsidan är nog det bästa svensk TV har producerat!
 
✦ Den senaste veckan har jag hört flera som säger "MITT instagram.." istället för "MIN instagram". Vad fan? Hör de inte själva att det låter jättefel? Oklart varför jag stör mig så på det, brukar inte vara språkpolis men...

✦ Jag har så himla svårt att fatta beslut gällande större grejer. Måste ta ett sånt nu och jag bara skjuter på det. Så oansvarsfullt av mig. Undrar om det är för att jag oftast fattat dåliga beslut när jag ser tillbaka på åren..

✦ Årets smak på skumtomtar: lingon! Supergoda såklart, älskar skumtomtar! Men om ni provar så snälla lukta ner i påsen innan, helt brutalt vidrigt, haha.
 
 

Pressvisning med KappAhl!

Heeej raringar!
Jag tänkte ge en rapport om förra onsdagen när jag var ute och flängde mellan olika visningar, tog faktiskt rätt mycket bilder så delar upp det lite. Blir kronologisk ordning så först var jag hos KappAhl.
Såhär såg det ut därinne, ni har sett denna och jag har redan berättat att det var en himla cool lokal som kändes som en gammal fabriks-/lagerlokal.
Förutom kläder hade de nog blommor som sitt tema. Såhär såg ett hörn ut. 
Till frukost bjöd de på någon form av sallad, vilket kändes väldigt märkligt, haha. Jag fick en skål med fruktsallad iallafall. Blommor på bordet såklart!
De visade badkläder, modebranschen har alltid väldig framförhållning tydligen. De här kläderna till höger är en kollektion som ska auktioneras ut med kläder som är remake från plagg/tyger/något från Stadsmissionen. Är inte det en svinbra grej?
När jag skulle gå fick jag med den här blombuketten hem. Tänk att blommor kan göra en så glad va! Och vilken uppmärksamhet man får av att bära blommor på stan, älskade det! De var förövrigt döda nästa morgon och jag tror det kan varit mitt fel..
 
 Det var allt från KappAhl, sedan gick jag vidare till Åhléns men det tar vi längre fram. 
 
 

Bloggpriset, veganglass och läkardag!

Jag är SÅ glad över att vara finalist i bloggpriset i kategorin "årets budskap/inspiratör". Om ni får ut någon form av inspiration/budskap av bloggisen skulle jag bli sååå glad om ni vill rösta på mig. Eller det där var inte en fråga. NU RÖSTAR NI KÄRA LÄSARE! Det görs HÄR!
 
 
Godmoooorgon loves!
Vad skönt det var att kunna sova lite längre än vanligt idag. Har haft så jäkla svårt att somna senaste nätterna, legat och vridit mig med ångestkänslor. Är alltid den som somnar så fort jag blundar så det är väldigt konstigt...
Ida berättade att man kan ha svårt att somna om man har magnesiumbrist, hon har ju koll känner jag så borde nog köpa en burk tillskott och se :) 
 
Klicka på hjärtat nedanför inlägget om ni vill veta mer om min sömn! Haha, skoja. Idag är jag alltså ledig från blogg men ska ändå sätta mig lite jobb hemifrån på förmiddagen och sedan två olika läkarbesök i eftermiddag. Halvtrist dag kanske men sånt måste ju också göras. 
 
Måste bara tipsa er om denna glass jag fick hos Ida i måndags. Den är vegansk (såklart) men smakar precis som vanlig glass, nästan ännu godare. Choklad, nötter och kola. Alltså!! Ni förstår ju att det är något alldeles extra när jag äter glass i november. Trodde inte vegan-saker kunde vara såhär gott! Jag var eld och lågor hela eftermiddagen efter, haha!
 
 
Nej, vad säger ni, ska vi köra igång en grym onsdag? JA! Hoppas ni får en fin dag, så jävla glad att ni kikar in här. Tack för det, verkligen. Utan er hade jag slutat blogga och det vore ju tråkigt.. PUSS!