A thursday reminder!

 
Hoppas ni får en bra torsdag vänner! Jag har en rolig dag framför mig: jobb på Gateau några timmar, fika med en vän och sedan det där klädbytar&kaffe-eventet, hur smart och bra grej är inte det? Men det får vi prata mer om längre fram för nu vill jag bara påminna er om ett motto som lätt glöms bort. Nämligen detta:
 
 
Märker att jag lätt "dras med" i andras humör och personlighet och både mina dåliga och bra sidor triggas lätt av utomstående. Jag fattar såklart att jag inte kan skylla mina dåliga beteenden på andra, att det är mitt eget ansvar att bete mig på det sättet jag vill.
Men med vissa personer blir jag plötstligt extra skitsnackig, känner mig mer negativt inställd till mina drömmar, får en hopplöshetskänsla kring framtiden, blir mer kritisk till mitt utseende osv. Så ska det inte vara!
 
Medan andra personer istället får mig att känna mig värdefull, känna framtidspepp, våga vara mig själv fullt ut, dras med i ett positivt flow liksom. Jag vet att en så stor del i att gilla sig själv är att man lever efter sina värderingar och kan känna att man är en bra person. Jag måste därför ta vara på de personerna som hjälper mig med det, jag måste prioritera dem och verkligen bli bättre på att visa uppskattning. Om man lyssnar på sin magkänsla känner man tydligt vilka dessa personer är...
 
Jag tycker ni också ska tänka över vilka ni omger er med och se till att välja de som får er att må allra bäst! Ok? Dagens läxa :)
 
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Lycka till på Gateau!!

Pisa    •     •   http://pisasday.com

Verkligen så sant det du skriver. Bra reminder att tänka på :)

PS! råkade skicka utan namn *hehe*

Ida    •     •   http://devote.se/idanyborg

Så är det verkligen! Folk kan påverka en enormt mycket!! Det gäller att välja rätt personer. Puss och kram! <3 <3

Svar: Ja, så lättpåverkad vilket är både bra och dåligt. Men extra viktigt att tänka på då! Kram tjejen <3
Isa Bylund

Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

Åå vad roligt med jobbet! Ibland när jag vill lyxa till det rejält så köper jag med mig aprikosbrödet från Gateau och då vet man att flera mornar i rad kommer att äga!!

Svar: haha jaa de sa att just det brödet är "så poppis just nu". måste prova kanske ;)
Isa Bylund

bylittlenea.blogg.se    •     •   http://bylittlenea.blogg.se/

Vilken klok läxa :) Jag förstår hur du menar att andras humör påverkar ens eget. Jag tränar på att vara uppmärksam på hur jag påverkas. Om en person får mig att må dåligt eller bete mig illa kan det vara värt att se över den relationen.

Svar: Ja men exakt så! En vän/relation ska inte få en att må sämre. Brukar alltid ha som måttstock att om jag går från en träff och känner mig utmattad ELLER att jag har mer självkritik mot mig, ja då är det läge att ifrågasätta VAD jag får ut av den relationen. Man måste värdera sig själv högt! Kram!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?