EFOD

Det här är en veckosammanfattning som Lovisa (tror jag det var?) brukar köra ibland. Ett Foto Om Dagen. Det är väl jätteroligt upplägg. Snor det såklart, men lägger till text såklart. You know me.
 
Här är min vecka 45:
 
MÅNDAG:
Här vet ni redan vad som hände: jobbade, träffade Amanda, fikade tråkig dammsugare, fotade i gamla stan. Ja, en bra och mysig start på veckan (förutom dammsugaren). Måndagens största insikt var att havregrynsgröt luktar så jävla gott, visst gör det? Mmh, ska göra det snarast och hitta bästa toppingen!
 
Fotade vid rosa vägg. Ska visa fler bilder när jag får dem från Amanda. Ingen pik darling.
 
TISDAG:
Då brann det i Stockholm och luktade rök över halva stan. När jag gick nära Östermalm var det sådär svidande i halsen att andas in, rätt obehagligt. Jag jobbade iallafall och sedan minns jag inte mer, antar att jag inte gjorde något jättehäftigt då.
 
Här tänkte jag att det är okej att det blir mörkt tidigt när himlen är såhär fin. Tog snabbt tillbaka det men himlen var ändå fin.
 
ONSDAG:
Hektisk dag! Åtminstone var jag tvungen att "leverera" mycket då, skulle på jobbintervju, försöka lära nya praktikanten hur adminverktyget funkar på blogg (krångligare än man kan tro) och psykologsamtal. Sjukt att jag känner att jag måste leverera inför honom också. Dagen gick dock strålande på alla punkter, mycket kaffe och glatt humör!
 
Alla bör gå förbi julavdelningen på NK, galet fina saker. Hela hörnan bara glittrar och skriker julmys!
 
TORSDAG:
Sån salig blandning av grejer denna dag! Provjobbade på Gateau vilket gick jättebra, hon tyckte jag var en naturlig talang. Heh, har väl erfarenhet inom fika antar jag..  De hade precis börjat med saffranssakerna nu, ni ser bilden nedan. Fatta plågsamt att stå där när man är hungrig.
Fikade också med en kompis och gick sedan på klädbytarträff på ett så fint café i stan. Ska visa bilder sen!
 
 
FREDAG:
Träffade Johanna!! Åh behövde det så mycket, få personer kan lindra min ångest över småskit i livet så mycket som hon alltså. Resten av fredagen var lugn och jag hann fixa massa saker som legat och stressgnagt.. En selfie får representera fredagen, med prickiga klänningen från torsdagens klädbyte såklart!
 
 
LÖRDAG:
Här var tanken att vi skulle åka go-cart men för andra gången strulade det till sig när vi väl var där och vi kunde inte åka. Kanske ett tecken på att högre makter inte vill att jag ska ge mig på det. Vi gick istället och fikade, mitt bästa substitut till allt typ. På kvällen drack jag vin hos en person. 
 
 Skumt väder igår. Såg den här regnbågen. Tyckte den var fin!
  
SÖNDAG:
Här är vi nu. Ska förbereda lite saker för ett möte imorgon och planera min vecka. Eventuellt snabbfika med en kompis, annars ska jag nog ta en promenad, ringa till personer som var alltför länge sedan. Vårda mina relationer som det så fint heter. Ja, det ska jag ta mig tid till idag.
 
Hoppas ni får en fin söndag darlings!


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Åh va kul att dom gillade dig på Gateau!! Får du inte fika gratis där?
Jag känner också att jag ska prestera när jag går hos min terapeut. Fan sjukt! Vill vara en bra patient liksom. Tror verkligen inte det är bra att vi är så prestationsinriktade i ALLT vi gör Isa!
Blivit nån lussekatt än?
Kramis

Svar: Jooo det är det bästa: får fika allt, får äta mackor/bröd/limpor med pålägg som lunch typ (slippa matlåda) OCH vi får ta med hem om det blir över. Dröm eller? <3
Isa Bylund

Kusinen    •     •  

Men du ringde ju aldrig???

Svar: haha sorry, dagens plan ändrades faktiskt så fick skita i att vårda relationer ;)
Isa Bylund

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Den där branden i Stockholm har jag missat haha.... Fina bilder! Kram

Evelina Carlson    •     •   http://carlsonevelina.wordpress.com

Vilka fina och mysiga bilder Isa!!!


Kom ihåg mig?