Helgpepp! Och vad man också kan tänka på en fredag..

Godmorgon darlings!
Vet inte om ni märker det men jag har börjat gilla helger mer och mer och får den där fredagskänslan. Har länge känt att helger mest är kravfyllda eftersom man "ska" maxa dem så och göra så mycket. Men nu ser jag bara fram emot dem och får inte panik om planerna inte är spikade redan idag. Så skönt! .
 
Efter jobbet idag ska jag iallafall möta upp Johanna vilket var så jäkla längesen, ska bli fint!  
Innan ni kickar igång er dag kanske ni vill få en inblick i min hjärna igen? Var ett tag sedan. Sånt här kan jag gå runt och fundera på..
 
 
.. tycker julpreppandet som börjat nu är så fkn mysigt men jag märker att jag blir lite stressad av det. Känner att jag måste maxa det så och göra något julmys varje dag.
 
.. märker också att julkalendern gör mig stressad. Jag romantiserar tanken av att gå upp kl 7, koka risgrynsgröt och mysa ner mig framför datorn. Men.. det händer inte i praktiken. Det som gör mig stressad är att jag kommer vilja ha koll pga att många pratar om hur den är och jag vill ha en åsikt. 
 
... Jag är lite sugen att köpa en (fejk)päls inför vintern. Misstänker att jag kan känna mig som Cruella De Vil i en, haha. Men fan vad fint det är ändå!
 
.. Cruella De Vil måste vara en ordlek med Devil?!
 
.. mest random tanken ever men är det någon som minns när Mike Tyson bet av örat på sin motståndare i en boxningsmatch typ -98? Tänkte på det igår.. så sjuk grej att göra. Lär ju behövt hugga rätt hårt liksom.
 
.. måste ha lussekatt. Snarast. Nu.
 
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Det får nog bli lussebullar här i helgen :-) Kan inte hålla mig till 1a advent den 3e december...

Svar: Men gud nej, vem tänker ens tanken?? att hålla sig alltså.
Isa Bylund

angelica    •     •   http://angelicalmv.blogg.se

åh lussekatt! såg saffransbullar när jag var förbi espresso house idag och kände hur det vattnades i munnen .. något av det bästa med julen ju!

Svar: Ahhh och pepparkakor! Åh lussefika alltså, ljuuuvligt <3
Isa Bylund

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Åh, lussekatt <3

Julia    •     •   http://devote.se/jfalten

Vad roligt med lite juliga tankar, dom går runt i mitt huvud just nun också!

Clara, Bossbloggen    •     •   http://www.bossbloggen.se

Ser inte fram emot julen men lussekatter är ju aldrig fel alltså. Sedan tänker jag spontant att Cruella De Vil måste symbolisera "Cruel Devil". Det är iaf så jag har tolkat det i alla år, hehe :D

Svar: Ser inte fram emot jul?!! Vad säger du? Nä, men du njuta av lussekatter och kanske lite julgodis iaf. Hittar ljusglimtarna ;)Aah men smart Clara! Du tog tanken steget längre!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?