Kardemummabullar, tretår och sexsnack!

Nu ska jag berätta för er om min torsdagsfika förra veckan! Jag hade verkligen laddat upp ovanligt mycket för denna, haha. Var SÅ pepp! Antagligen för att jag saknat Isabelle så mycket men också för att det var längesen jag körde en riktigt, klassisk långfika. 
 
Vädret var perfekt för fika också: regnigt, mörkt och blåsigt. 
 
Här var fikasällskapet:
Vi gick som sagt till Vete-Katten, det har blivit vårt place. Kunde inte ta några bilder därinne pga maaassa folk. Men här är en, ni ser stuket:
Tanken var lussekatt men det hade de tydligen inte börjat med än. Om någon ser ett café i Stockholm som har lussekatter nu så meddela mig pronto. Dösugen! Vi tog istället varsinn kardemummabulle och kaffe. Väldigt bra substitut måste jag säga, deras bullar är helt magiska. Så färska och degiga på ett bra sätt. Kladdiga.
Där satt vi ett bra tag, utnyttjade fri påtår till max och försökte prata ikapp allt som hänt sen sist. Isabelle är en så fantastisk person: positiv, uppmuntrande och hon får en att känna sig viktig och lyssnad på. Så fina egenskaper och jag är glad att hon kommit in i mitt liv. Återigen: tack bloggen för att du för samman mig med bra personer.
 Såhär såg jag ut. Börjar bli riktigt långhårig nu inser jag.
Vi kom in på ämnet män och sex. Såklart. En grej jag tänkt på under senaste tiden är hur vanligt det är med tjatsex, dvs killar som försöker tjata sig till att man ska ligga. Absolut inga övergrepp så misstolka inte det, men mer något försök till övertalning. Haha, vet inte hur jag ska förklara utan att det blir för privat, även jag har gränser för bloggen ;) Men jag kan verkligen inte förstå hur kan man vilja ha sex med någon som inte verkar speciellt sugen?! Isabelle kände inte igen det här alls, någon av er som gör det? Eller så är det jag som har noll omdöme om killar, heh.
 
Nåja, vi avslutade iallafall vår mysiga stund med att kika lite i butiker innna vi kramades hejdå och bestämde att vi ska ses snart igen.
 
 
 


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Jag har aldrig varit med om tjatsex, och jag skulle definitivt tolka det som ett slags övergrepp. Ett nej är ju ett nej, inte ett "kämpa för att övertala mig". Vad jag känner mig frigid nu ;D men det tål att tilläggas att mitt första förhållande varade i 8 år och mitt andra är inne på sitt tionde, heh...

Svar: Men oj! Vilken relationsmänniska du är!! Grattis, tvek om jag någonsin kommer hitta någon som orkar med mig så länge. Heh. Och! Skönt att du sluppit tjatsexet, tycker situationen är fett jobbig. Kram!
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Jag har varit med om tjatsex flera gånger... Sagt nej men de fortsätter att "försöka". Gett med mig till slut. Fattar inte heller att nån VILL ha sex med nån som inte har lust.
Har även tänkt mycket på detta med att ha en "kk". Hur man handskas med det? Nåt du har erfarenhet av?

Svar: aa men same here. Och nu undrar jag VARFÖR ger vi efter? haha, det är fan illa. För att inte göra någon sur/besviken tror jag det är för mig..Hur man handskas med en kk? Man ligger! Hehe nä men du menar om ena får mer känslor än den andra? Eller?
Isa Bylund

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Haha åh men tjatsex?! Jag förstår verkligen inte hur killar tänker! Alltså va? Jag hade bara mått dåligt om jag var så på en kille och han tillslut bara "Jaja men vi gör det väl då så du slutar tjata".

Svar: men eller hur, man känner sig inte precis charmig och oemotståndlig då :O
Isa Bylund

Sanna    •     •   http://sannasrum.se

Vad jag kan minnas har jag nog aldrig blivit utsatt för tjatsex... Men jag fattar inte hur de resonerar faktiskt - jag skulle inte vilja vara med ngn som jag var tvungen att tjata på? Vill en inte så vill en inte, en vill ju inte mer för att någon tjatar? Någonstans tror jag att det kanske kan handla om att det finns en sned uppfattning om att en SKA tjata på tjejer för att vi SKA tacka nej till att börja med? Jag vet inte, men jag tänker typ att de tror att vi egentligen skulle vilja men att vi inte vågar säga ja direkt för att vi inte vill verka för "lätta" eller att det är "bra att spela svårfångad" eller whatever... Att dessa män som tjatar typ tänker så. Jag vet verkligen inte, men jag kan fortfarande inte förstå hur en kan vilja ha sex med någon som liksom ratar en. Det hade jag verkligen inte velat, och jag hade definitivt accepterat ett nej, för ett nej är alltid ett nej.

Svar: Eller hur!! Jag skulle aldrig aldrig närma mig någon som inte visar att han vill närma sig mig, haha! Alltså om det ska ju vara give and take så förstår alla parter att den andre är på samma nivå. Så jävla sjukt att vilja ha någon som inte vill ha en tillbaka. Har de ingen stolthet?! Fattar inte detta. Alls...
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Vi måste fan sätta pss själv FÖRST Isa!
Ja om man får känslor o inte den andra? Ska man höras mellan sina "tillfällen"? Hångla? Jag har en men tycker det är svårt att inte blanda in känslor :/

Svar: Åh älskarrrr att jag får vara någon slags relationsrådgivare här nu. Men såhär: är båda inställda på att det bara handlar om ligg - kör! Men jag tycker ändå det är trevligt att höras ibland om vanliga saker, typ smsa och kolla läget "mellan tillfällena" ;) Annars blir det lite.. sunkigt.. enligt mig! Har du känslor? Eller är du rädd att han ska få det? Jag är så knäpp på detta plan att jag VILL att han ska ha känslor för mig men jag ska inte ha det för honom, så jag är i "överläge" på något sätt. Det är dock osunt tänkande så det ska du nog inte sträva efter haha. Kan man inte ha som grundregel att så länge båda är i samma position, dvs ingen har mer "makt" över den andre och kan styra den mer, så är det bara att köra på det som känns bra. Om du vill smsa en kväll och kolla läget utan att ni kommer ses så gör det. Vägrar han svara eller är otrevlig så skulle jag aldrig ligga med människan igen. Goddamn it, show some respect. Orkar inte läsa igenom allt jag skrev nu, men är du med? :))) Kram! Inse ditt värde tror jag är en viktig grej att säga till dig!
Isa Bylund

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Jag går också runt och längtar efter lussebullar, behöver det i mitt liv <3

isabelle    •     •   http://isabelleburlin.blogg.se

hahahaha asså CHOCKEN när jag scrollade och inte var beredd på att mitt face skulle dyka upp i stor bild! men tack för fina ord och en SÅ mysig fika!! alltid lika peppigt att hänga med dig, så himla glad för det. <3 nästa gång kör vi lussebullar för hela slanten ;*

Svar: hahah fattar precis! Som när man råkar slå på frontcam och ba "veeeem är det däääär?". Fast nu var ju du snygg på denna bild, det är väl skillnaden <3 Åh detsamma finis, längtar redan till nästa gång!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?