Live från kaffepausen!

Hej hjärtan!
Satte mig precis på ett café med kaffekoppen i högsta hugg så tänkte passa på att köra ett babbelinlägg om life. Så mysigt! Har riktig bildbrist nu, hur svårt ska det vara att ha med kameran OCH komma ihåg att knäppa av en bild eller två när man ser något bra? Jaja, bilderna får vara en tb till när jag och Mandis var på finfika!
 
Då såg jag ut såhär.
Jag tycker det här med "egentidsvecka" är så skönt. Ok, det har gått två dagar men igår bockade jag av så jävla mycket saker som i era ögon säkert bara är att göra lite snabbt, men när jag får för många sådana småsaker så slutar det med att jag inte gör en enda av dem.
Hann också med ett möte om ett nytt jobb som jag kanske vågar berätta om snart ifall det blir spikat. Igår provade jag också havremjölk för första gången, mycket gott!
 
På tal om gott..
 
Den senaste tiden har jag från flera olika håll fått rådet att dra ner på gluten, det är tydligen vara något som gör huden mer irriterad, tror ni det kan stämma? Gluten är ju mitt liv </3.
 
Tänkte skriva "alkohol också" men det låter himla osunt, haha.
  
Nu kom jag på att jag ljög lite om det där med egentidsvecka. Jag har en lugn dag imorgon insåg jag så jag bokade snabbt in en träffa med en vän. På torsdag ska jag på pressfrulle också, superkul! 
 
Världens hoppigaste inlägg, men det är charmen med babbelinlägg tänker jag. Hoppas ni också tycker det, haha!
 
Nu vill jag höra om er: vad är det bästa med dagen? Hänt något kul? 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Tror inte på att dra ner på gluten alls. Känns som en "innegrej" att man ska minska på gluten. Lyssna på dig själv Isa och inte på alla andras råd. Jag älskar allt med gluten och tror inte det är dåligt för huden.
Men ditt val ❤

Svar: fast det finns ju glutenfria alternativ till mycket av det jag äter. Som bröd :)) Det handlar inte om att jag inte "tror på mig själv", men jag märker ju att min kropp inte mår bra av min kost och då tycker jag inte det är helt orimligt att lyssna på andra!
Isa Bylund

Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Åh men vad mysigt att sitta på ett café i lugn och ro! :D

Låter som du har en kul vecka framför dig!

Svar: Supermysigt! Ja hoppas den blir fin. Och din med såklart <3
Isa Bylund

Angelica    •     •   http://angelchanelle.blogg.se

Haha, är likadan med kameran. Har lätt att glömma att ta bilder även när den är med!

Svar: svårt det där ;) får ha alarm! haha
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Ok, visste inte att du mådde dåligt av din kost. Bara att testa då 😊

Lina    •     •   http://linaohlsen.se

Meeen vad gott det såg ut!!


Kom ihåg mig?