saker jag skulle säga "ja tack!" till just nu:

- Sammetsväskan.
Nu har jag har hittat den; drömväskan! En vinröd sammetsväska från Chanel (se här). Jag kommer få kämpa lite för den tror jag, kostar 40k. Men ey, låt en kvinna få drömma lite va!
 
 
- Framdukad frulle.
Ja, jag har obviously någon hang-up på mysmorgnar. Men det är ju för att det var såå längesen jag hade långfrulle med massa gott, myskläder, bra sällskap och nymo på i bakgrunden. Kan någon inte bara fixa detta åt mig?
 
Minst detta förväntar jag mig. (Bilder från Pinterest)
 
 
- En Mac.
Förstår inte riktigt skillnaden mellan alla modeller och namn men jag menar vilken jäkla dator som helst från Apple. Blir så förvirrad av att ha en sån på jobbet och sen en PC hemma. Olika kommandon för att göra symboler och så ni vet. Gör fel hela tiden. 
 
- En snygg munktröja.
Var inne på Bikbok och såg att de hade så många fina. Tänk er ett par tighta jeans och en skön luvtröja, modell snygg då och inte den flera år gamla träningströjan. 
 
Här är tre jag är sugen på:
1. NYC-tröja 2. Klassikern, blir nostalgisk av FILA. 3. Se fler bilder här, gillar att den är så baggy på ett snyggt sätt!
 
- Den öppna spisen,
Det är så klyschigt att måla upp bilden med raggsockor, öppen spis och varm choklad såhär års. Jag kan skippa de två sista men jag tycker *en eldstad* är så jäkla mysig grej. Även om den inte ens skulle funka att elda i så är det en snygg detalj och man kan ställa in värmeljus och annat. Så fint!
 
 Bilder från Pinterest.


Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Gick direkt in på pinterest nu och började kolla <3 en stor frukost står verkligen på en fattig students önskelista!

Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Jag hade typ gjort vad som helst för en eldstad! Jag brukar spela dem från netflix, hehehe, bara för att få höra spraket liksom ;)

Svar: haahah no you don't?? har alltid undrat vilka som göööör det ;))
Isa Bylund

Julia Fältén    •     •   http://devote.se/jfalten

Både jag och mamma är så sugna på att skaffa en eldstad! Så himla mysigt ju.. <3

Svar: Åh do it!! Och sprid massa mysiga bilder sen ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?