Weekend - let's make some stories for monday!

Hej och godmorgon!
Vissa veckor känner jag att jag har noll saker att blogga om för allt jag tänker och gör är trist och inte värt att nämna. Andra veckor, som denna, har jag FÖR mycket jag vill skriva om! Vill lägga upp fem inlägg om dagen med massa babbel och listor och allt man kan tänka sig, men min tanke just nu är att bara köra ett inlägg om dagen. Sååå jag får försöka tygla mig och spara allt blandat babbel till samlingsinlägget på söndag!
 
 
Det har nästan blivit en liten tradition här ju att jag visar några mobilbilder från veckan som gått så jag fortsätter med det, bäst för er att ni gillar det! 
 
 
Har träffat denna donna för outfitfotografering. Så smidigt att vi bor 10 min från varann. Vi möts, kramas hejhej, fotar, skiljs åt. Skönt med likasinnade vänner när man har busy days.
Såhär såg jag ut en dag. Känner mig lite 70-tal med den tröjan. Den är glad ändå tycker jag!
Jag hade en riktig powerstund när jag hann bocka av massa saker jag behövde göra och även jobba med en skitspännande grej jag gör just nu! (Jättegod energibar förövrigt, tips!)
Givetvis måste denna syn förevigas Tomten? Jag vill ha den!
 
 Körde hemmaträning i cirka 10 min. S-å-n träningsvärk dagen efter. Rätt sjukt faktiskt. Måste fortsätta med det!
 Hård träning måste vägas upp..
 Som sista grej vill jag berätta att jag börjat läsa en ny bok. Den är typ 1dm tjock så återkommer med recension 2019 när jag läst ut den!
 
Nu kör vi igång fredagen babes! Ha med er följande i helgen: Livet ska vara kul! Släpp de där skitsakerna man lätt går och ältar, vem bryr sig om 10 år? Eller ens 10 dagar? Glöm inte bort att ni duger precis som ni är och bara för andra är bra betyder inte det att ni är dåliga! PUSS!


Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Har för första gången sen jag började plugga på universitet fredagskänsla och det känns underbart! Har verkligen pluggat 8-17 varje dag denna vecka och idag kl 15 så är det helg, välförtjänt också! HELG <3

Svar: Åh men NJUT!! Så jäkla skönt när man gör en tenta/avsluta en kurs en fredag och verkligen inte har något att göra fram till måndagen. Behöver inte ens ha dåligt samvete att man inte pluggar ;)
Isa Bylund

Sara    •     •   http://devote.se/sara

Så härligt med träning! Älska youtube och hur det kan bidra till ens träning!!

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

ÄLSKAR verkligen rubriken!! Så himla bra!! Nu kör vi <33


Kom ihåg mig?