Plus och minus just nu

 Nackdelen med att ha så snygga vänner: en själv bleknar lite i jämförelse.
 
Det som är bra... 
✔ Känner mig så glad över att jag lär känna mycket nya, härliga människor just nu.
✔ Jag körde ett hemmapass med styrketräning igår och insåg att det tar skitbra på mig!
✔ Vågar inte ropa hej än men verkar som jag ska få gå på massa roliga pressgrejer framöver. 
✔ Jag har ett bloggsamarbete på gång som jag ska fixa med nu.
✔ Längtar efter fikamys med Isabelle på torsdag!
✔ Kolla hur snygg startsidan här på blogg.se blivit. Så roligt! Det här har jobbats med ett tag och jag är så glad att det är on air nu. Fräscht!
 
Det som är mindre bra.. 
✘ Jag har fått något knäppande i käken/örat. Känns som en skelettdel är lös för varje gång jag tuggar så blir det ett litet klick i örat, som att jag tuggar på ett sandkorn. Gör inte ont men bara jävligt störigt. Någon som känner igen?
✘ Mina köldutslag på händerna börjar komma tillbaka. Får som lilablå fläckar på fingrarna. Dålig blodcirkulation + svenskt klimat = not a good combo.
 
Kommer inte på mer dåligt?! Det är verkligen ett gott tecken! Har nog en himla fin dag idag! Hoppas er tisdag också behandlar er snällt. Puss!

Bloggstund med min nya favoritpryl!

Den är inte ny egentligen, men jag har insett hur jävla användbar den är. Jag pratar såklart om min kaffepress! Tidigare har jag använt min otympliga bryggare från typ 1984. Klumpig, måste ta fram den varje gång, sätta ihop, fylla filter osv osv. Ja, ni vet hur man brygger kaffe (hoppas jag?).
 
Med den här är det bara pulver, vatten, låt det dra några min, pressa ner pluppen. Klart! En nackdel är dock att det bara får plats typ en stor kopp, vem nöjer sig med det? Men äh, det är bara att brygga flera gånger, ingen biggie.
 
 
Så för någon dag sedan bestämde jag mig för att sitta hemma och blogga/jobba. Brukar ju föredra caféer för att komma ut och dessutom få mer fokus. Märkte dock att det gick väldigt bra hemma också. Kunde ha min favoritchoklad och lugn och ro. 
 
 
Jag har börjat få upp ögonen för inredning och prylar till hemmet nu. Kan det vara en åldersgrej? Eller kanske för att jag ganska snart kommer tvingas flytta till nytt place, förhoppningsvis något större och mer långvarigt. 
Då jäklar ska jag se till att skapa ett drömhem. Kaffepressen kommer givetvis uppgraderas till en modell större och sedan följa med!
 
 
Nu fick jag en idé att jag kanske borde skriva om mina topp-5 prylar där hemma?! Hmm.. to be continued.. 

Saker jag gör som jag avskyr när andra gör.

Meg hade gjort ett så himla roligt inlägg om saker hon gör som hon vet är socialt oacceptabla (ni hittar det här!). Min sån lista hade ju blivit milslång med tanke på att jag inte har så många spärrar, men fick ändå en idé till ett liknande inlägg.
Nämligen (som ni kanske listat ut av rubriken) saker som jag gör själv men stör mig som fan på att andra gör.
Ni ska få höra vilken dubbelmoral jag har, hehe.
 
 
↠ Jag tränger mig på överfulla tunnelbanevagnar i rusningstrafik. Trycker in människor för att själv få plats precis innan dörrarna stängs.
 
↠ Det händer att jag glor ohämmat på olyckor. När andra gör det säger jag att det är "så jävla svennigt" att fascineras av det.
 
↠ Jag skickar flera meddelanden i rad. Ni vet, säger inte allt jag vill säga i en bubbla utan typ 5 under varann. Blir galet stressad av andra som gör det.
 
↠ Hajpar serier. Vet inte varför jag blir så irriterad när människor ska lääängta till nästa avsnitt av GoT, eller knappt kunna hålla sig till säsong 2 av Stranger Things (som förövrigt är ute nu). Men det gäller såklart bara serier jag inte ser själv. De jag gillar ska tokhyllas!
  
↠ Jag tvärvänder ibland när jag kommer på att jag glömt något, utan att se så ingen går bakom. Studsar då in i denna person. Händer det mig vill jag bara skrika "seee dig för människa!"
 
↠ När jag står i en lång kö på mataffären och ser att de öppnar en ny kassa så händer det (sällan! Don't judge me!) att jag springer till den nya, fast jag VET att de som står först i gamla kön ska ha företräde.
 
Nu vill jag inte tänka på fler saker, haha.