Bilder från min vecka och tankar om era kommentarer!

Hejj!
Har helt glömt skriva det tidigare men tusen tack till alla som skrev grattis i tisdags! Även om man inte precis kunde missa att jag fyllde år om man följer mig i någon social kanal så blev jag ändå så jäkla glad för hur många fina sms och hälsningar jag fick, så tacksam för människorna som finns i mitt liv! Och dit räknas NI såklart (iallafall ni trogna läsare, heh). 
 
Jag tänker att jag ska bli bättre på att svara mer engagerat på era kommentarer. Blir alltid så glad och imponerad när andra bloggare ger mer personliga svar och jag vill ju ha en blogg där det inte enbart är monolog utan faktiskt mer en *relation* till er. Lite naivt mål I know men så tänker jag..
Vill också försöka lyfta mer frågor från kommentarsfältet, inte många som orkar gå in på inlägget igen och leta svar så ska köra fler "svar på kommentarer"-inlägg tror jag. Om ni ställer några frågor, haha. Tveka inte att göra det babes!
 
Nu byter vi ämne! Det var roligt att visa lite vardagsbilder förra veckan så jag tänkte fortsätta med det, här är några mobilbilder från senaste dagarna:
 
I onsdags spöregnade det hela dagen. Jag var sisådär nöjd med det. Försökte rädda situationen med halsduk, den är ny förresten. Väldigt gosig.
Mitt mission den dagen var att köpa något till Halloweenfesten (!) jag ska på ikväll! Har aldrig varit på någonting som kräver utklädnad. Jag ska vara spindel! Tur jag har det här diademet på huvudet så jag slipper se den otäcka:
Tänkte jag skulle skriva något om min födelsedag men insåg att jag nog pratat tillräckligt om det. Den var väldigt lyckad iallafall. Av olika anledningar fikade jag och föräldrarna hemma hos mig istället för på café. Det var minst lika mysigt ändå!
Ser nu att den här bilden ser lite ledsen ut, haha. Men jag tycker pumpor är fina! Vill smaka på det någon gång.. är det ovanligt att aldrig ätit pumpa?!
 Det bästa med att fylla år - PRESENTERNA! Jag fick massa fina och bra saker i år. En av dem är den här väskan från TopShop. Vet inte hur man ska lyckas ta en bild själv som gör en väska rättvisa, men den är så så fin! Får visa den i någon outfitbild framöver.
Mycket Halloweentema nu, men jag såg de här godisarna och blev nästan bestört att personer kan tänka sig att äta dem. Då är man fan sjuk!! Vem äter ögon? Äkta som icke äkta. Kletigt på kanten också, uuuaah. Nä låt bli!
 
Senare i eftermiddag kommer förresten ett inlägg jag tycker är viktigt, om kroppskärlek/hat. Hoppas ni går in här då!
 
Nu: jobbintervju! Wish me luck :)


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Grattis i efterskott Isa!! Vilken god fika :-) Antar att hjärtat är ditt? ;-) hihi!
Så snygg väska också :-) Jag fyller snart år också men känns mest jobbigt tycker jag.. Önskar jag kunde bjuda dig på en fika :-)

Svar: Tack snälla! Givetvis var hjärtat mitt, vem köper wienerbröd liksom? ;) haha. Känner lite samma kring att åldras och få byta till en högre siffra, men själva dagen är SÅ bra. Du vet med uppmärksamhet och alla är snälla, haha. Hoppas du får en fin dag med, grattis i förskott <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?